Aksiyonlu Oyun Önerisi

Katılım
25 Nisan 2013
Mesajlar
3.556
Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, evde boş boş oturuyorum. Tatile de gitmeyeceğiz. Evde de çok canım sıkılıyor, bilgisayarda oyun oynuyorum ben de. Önerdiğiniz oyun var mı? BF3 oynadım, Hitman oynadım, ara sıra Team Fortress 2 oynuyorum, ve dün Sniper Elite V2'yi indirdim. Bunları oynuyorum yani. Ama bir süre sonra sıkılıyorum, başka oyun önerileriniz var mı? Böyle BF3 gibi aksiyonlu olsun, bir hikayesi olsun. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tatilde uzun soluklu bir oyun istiyorsan tavsiyem RPG'dir. Skyrim veya The Witcher 2 ile başlayabilirsin.

Önerdiğiniz oyunların resimlerine baktım da grafikleri biraz kötü duruyor. Daha değişik oyunlarda önerirseniz sevinirim. Korku oyunları da olabilir. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin gibi bazı oyunları oynadıktan belli bir süre sonra sıkılıyorum. Ancak sıkılmadığım sadece iki oyun var. Bunlar command&conquer ve assassin's creed serisini tavsiye ederim.
 
Valla abi aksiyon diyorsan bence ipin başını just cause 2 çeker:) Kendisi saf aksiyon oyunudur (hikaye sıfır) patlamalar havaya uçurmuşlar ortalığı doğduğuna pişman edip adadaki çetelere yardım etmeler ve en önemlisi içinde abartılmış olanlarla birlikte dlcler (üstünde makineli tüfek bulunan monster truck) kesinlikle tavsiye ederim aksiyon arıyorsan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı