Aktarıcısız bisiklet nasıl bir fikir?

Ozi_39

Centipat
Daha fazla  
Köyde bisikletle geziyordum ayağım pedaldan kaydı yerden aktarıcıya sekti yani ayağım aktarıcıya çarptı aktarıcı da yamuldu aktarıcı zaten yamuktu her neyse bunny hop yaparken ve merdivenlerden inerken aktarıcı çok oynuyor ama BMX Ve Dirt Jump bisikletlerinde öyle bir sorun yok onlar tek dişli aktarıcısız, ben de hep aktarıcıya para harcayacağıma aktarıcısız sürerim masraftan da kaçınmış olurum dedim sizce aktarıcısız bisiklet nasıl bir fikir?

Köyde bisikletle geziyordum ayağım pedaldan kaydı yerden aktarıcıya sekti yani ayağım aktarıcıya çarptı aktarıcı da yamuldu aktarıcı zaten yamuktu her neyse bunny hop yaparken ve merdivenlerden inerken aktarıcı çok oynuyor ama BMX Ve Dirt Jump bisikletlerinde öyle bir sorun yok onlar tek dişli aktarıcısız, ben de hep aktarıcıya para harcayacağıma aktarıcısız sürerim masraftan da kaçınmış olurum dedim sizce aktarıcısız bisiklet nasıl bir fikir?
Bisikleti nasıl kullanacağına bağlı. Eğer yokuşlu yerlerden çıkacaksan aktarıcısız çok zor çıkarsın. Ayrıca aktarıcısız kullanacağın için zinciri kısaltman gerekecek. Bisikletin kötüyse iyi bir bisiklet alana kadar bence idarelik bir aktarıcı al.

bisikleti dirtjump ya da bmx gibi kullanıyorsan sök zaten. freeride gibi kullanıyorsan sağlam, kitleme özelliğine sahip bir aktarıcı al.

Eğer öyle yokuş çıkma, hız yapma gibi bir amacınız yoksa o zaman; sökün atın aktarıcıyı, sonra zinciri varsa motorsikletçilerde kısaltırsınız.
Yokuş çıkarsam zaten yorulunca bisikletten inip çıkıyorum yokuşu zinciri de yakın bisikletçilerde kısalttırırım

+Aktarıcıyı sökerken zinciri sökmek te gerekiyor mu?

Babam aktarıcı alacak illa neyse başka zaman artık aktarıcısız bisiklet fikri konu kilit

Ayrıca aktarıcı zaten yamuksa elle de düzeltebilirsin.
Kadro yamukmuş pense sağolsun düzelttik artık düz kullanabiliyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı