Aktif dönüştürücü ile kalite kaybı yaşanır mı?

Emre Çörtük

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce bir sistem topladım ekran kartım GTX 1050 ti fakat ekran kartını çalıştıramadım sebebi ise monitörümün VGA çıkışlı olup ekran kartının çıkışlarında VGA çıkışı olmaması. Aktif dönüştürücü ile sorun hallediliyor diye duydum bana yardımcı olabilir misiniz? Bir sorun çıkar mı kalitede düşüş yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif adaptörlerde görüntüde yırtılma, çözünürlük sorunu, input lag değerinin yükselmesi ve görüntünün gidip gelmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Ama kaliteli bir aktif adaptör alırsanız bu sorunları yaşamazsınız. Bu ürünü almanızı öneririm. Alman malıdır. Chipseti kalitelidir. Dandik aktif adaptörlerdeki sıkıntıları bu adaptör ile yaşamazsınız.

Sandberg HDMI - VGA Converter Çevirici Adaptör - 508-69 Bağlantı Cihazları ve Çeviriciler

Aktif adaptörlerde görüntüde yırtılma, çözünürlük sorunu, input lag değerinin yükselmesi ve görüntünün gidip gelmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Ama kaliteli bir aktif adaptör alırsanız bu sorunları yaşamazsınız. Bu ürünü almanızı öneririm. Alman malıdır. Chipseti kalitelidir. Dandik aktif adaptörlerdeki sıkıntıları bu adaptör ile yaşamazsınız.

Sandberg HDMI - VGA Converter Çevirici Adaptör - 508-69 Bağlantı Cihazları ve Çeviriciler
Herhalde Ceza almışım cevap yazamadım kusura bakmayın bu hesaptan geldim. size bir sorum olacak DVI girişli bir monitör mü almak daha mantıklı yoksa bu dönüştürücüyü almak mı kararsız kaldım hdmi monitöre param yetmiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı