Aktif Matematik bittikten sonra 3D TYT VDD geçilir mi?

773125

Centipat
Daha fazla  
Aktif Matematik'i bitirdim daha sonrasında Bıyıklı Matematik'e geçtim biraz ondan ilerledim ama hoşuma gitmedi. Bugün Eyüp B'nin kanalı ile karşılaştım. Anlatım tarzı hoşuma gitti sizce Eyüp B geçsem çok zorlanır mıyım? Not TYT netim 5-10 civarı.

Çok zorlanacağınızı düşünmüyorum, ama biraz temel gerektiriyordu diye hatırlıyorum. Birkaç video denersiniz çok zorlarsa farklı bir kanalı tercih edebilirsiniz.

İyi olur, güzel bir kamp ve kitap. Önce birkaç videosunu izle Eyüp B'nin, zorlanmazsan alabilirsin ama bir tık zor olur temel bir kaynağa göre haberin olsun.

İyi olur, güzel bir kamp ve kitap. Önce birkaç videosunu izle Eyüp B'nin, zorlanmazsan alabilirsin ama bir tık zor olur temel bir kaynağa göre haberin olsun.

Hocam AYT içinde Eyüp b ile devam etmek istiyorum fakat AYT temelim hiç yok AYT temeli atmak için bildiğiniz kitap veya kamp var mı? Aktif matematiğin AYT kitabı var sizce onu kullanabilir miyim? İşe yarar mı?

Hocam AYT içinde Eyüp b ile devam etmek istiyorum fakat AYT temelim hiç yok AYT temeli atmak için bildiğiniz kitap veya kamp var mı? Aktif matematiğin AYT kitabı var sizce onu kullanabilir miyim? İşe yarar mı?

AYT temeli için de mikroorijinal veya acil matematiğin ilacı alabilirsiniz.

Aktif aşırı derecede sıfır olanlar için, bence matematiğin ilacı veya mikroorijinal ile başlayın gayet temel ve iyi kaynaklar.

AYT temeli için de mikroorijinal veya acil matematiğin ilacı alabilirsiniz.

Aktif aşırı derecede sıfır olanlar için, bence matematiğin ilacı veya mikroorijinal ile başlayın gayet temel ve iyi kaynaklar.

Eyüp b AYT vdd kullansam konuyu anlama konusunda bir sıkıntım olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı