Aktifleşmemiş 8.1'den Windows 10 yükseltmesi

MagnificentCan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben lisansı aktifleştirilmemiş Windows 8.1 Pro kullanmaktayım. Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım var. Recep Bey'in 23 temmuzda paylaştığı iso dosyasını indirip, usb belleğe yazdırıp daha sonra da uefi den kurulum mu yapmalıyım yoksa Windows'un içinden mi yapmalıyım işlemi(yedek alıp, hiçbir şeyi işaretleyerek). Sizce hangisini yapmalıyım. Aynı sonuca mı çıkıyorlar? Ayrıca Windows 10 29 Temmuz'da çıktı diye biliyorum, Recep Bey nasıl 23 Temmuz'da paylaştı? Son sürüm mü onlar?
Ayrıca lisanssız olduğum için sanırım windows 10 a geçince de öyle olucam. Geçtikten sonra ürün anahtarı satın alabilir miyim Windows 10 için yoksa Recep Bey'in verdiği ürün anahtarları işe yarar mı? Hepsini cevaplarsanız sevinirim.
@SypeR @Recep Baltaş @Egemen

Rezervasyon yaptın mı ? Rezervasyon yaptıysan Media Creation Tool ile yükseltme yapıp Windows 10'a geçebilirsin direkt. Yükseltme sırasında hiçbir uygulama ve ayarı koruma seçeneğiyle yükseltirsen temiz kurulum gibi yapmış olursun zaten. ISO indirip USB'den kurmaya gerek yok disk boyutları ile oynamayacaksan.

Yükseltme yapma, direk İSO'yu belleğe yazıp sıfırdan UEFI kur. Yükseltme işi aktifleşmemiş Windows'ta benim bildiğim yapamazsın. Sonra uygun fiyata Windows 10 lisansı bulursan alırsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00