[AKTrol] CHP'nin Terör ile Mücadele tezkeresine hayır oyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gün önce yaşanan bir durum. Konusunu açacaktım fakat zamanım olmadı. Evet şaka değil gerçekten nasıl oluyor anlamadım. Kaynaklara 2 kere baktım yanlış parti mi diye ama değil. Bir de kendileri iktidara gelmek istiyorlar. Peki terör ile mücadeleye olmasın diyenler nasıl iktidara gelebilecek anlamış değilim. CHP'den gerçekten soğuyorum. Atatürk'ün ve çalışma arkadaşlarının partisini ne günlere getirdiler. Zaten ortağı olan İyi Parti bile tezkereye "evet" demiş. CHP genel başkanı Kemal Bey tezkereye "evet" diyenleri vatan hainliğiyle bile suçladı. Gerçekten ne günlere geldik. Birinden kurtulalım diyoruz diğeri saçma saçma işler yapıyor. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır demelerinin sebebi olarak Türk askerlerinin Suriye'de cirit atmasını sunmuşlardı. Bunun da uluslararası barışa zarar verdiğini, Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh." politikasına karşı olduğu için ihanet etmiş gibi olmalarına sebep olacağını söylemişlerdi. Yani Suriye'de teröristler olmasa haklı denilebilir ama bu haliyle mantıksız gibi. Ama bu, Türkiye'nin yayılımcı bir politika izlediğini değiştirmez.

Bence bu sadece bir bahane. Suriyedeki teröristlere biz zarar vermezsek onlar bize zarar veriyorlar. Operasyon şart bu yüzden.

Sence bu zaman kadar yapılan terör ile mücadeleler neyi değiştirdi iki yüzlülük yapmayın.
Bence bu sadece bir bahane. Suriye'deki teröristlere biz zarar vermezsek onlar bize zarar veriyorlar. Operasyon şart bu yüzden.

Ne alaka savaş mı var sanki.

Biraz daha çaba göstermen lazım aktroll kardeş. CHP'den soğuyorum falan, bu kısımları biraz daha inandırıcı yaparsan iyi olur.
Pardon ? Neye göre beni yandaşlıkla suçluyorsun ? HDP ile işbirliği yapan CHP yi eleştirdiğimden dolayı mı suçlanıyorum. Aynı zamanda gir profilime mesajlarımı oku troll olan ben miyim yoksa objektif bakamayan senmisin görürsün.

Sence bu zaman kadar yapılan terör ile mücadeleler neyi değiştirdi iki yüzlülük yapmayın.
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 6-8 yıl önce her 2 ayda bir büyük bir bombalı eylem yapılır, yüzlerce insan ölürdü. Gardaki patlamadan sonra bir daha görmedim hiç. Bu da bir gelişmenin olduğunu gösterir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…