Akupunktur Yaptırılır mı?

reblica

Decapat
Selam arkadaşlar iyi akşamlar baya kilolu birisiyim ve diyete ne zaman başlasam hep başarılı oluyprum ve ayda 8-9 kilo verirken ikinci aya geçerken bırakıyorum. Akupunktur iştah kesen ve miğdeyi kasan bir tedaviymiş, kulak bölgesine küçük iğneler yapıştırılıyor. Yaptıranlar vs varsa bilgilendirirse sevinirim. Tekrar iyi akşamlar.

Merhaba kardeşim , evet akupunktur senin kilo vermeni hızlandırabilir ama sana önerim kilo verirken kendini zor diyetlere sokma ki çabuk pes etmeyesin. Bunun önüne spor yaparak geçebilirisin , sanırsam gençsin bir spor dalına başlasan çok ama çok rahat kilo verme yaşarsın ve beslenmene de çok dikkat etmen gerekmez , ayrı olarak da bunların yanında akupunktur yaparsan büyük bir kilo kaybın olur. Ama bunlardan daha da önemli olan verdiğin kiloyu geri almaman.

Merhaba kardeşim , evet akupunktur senin kilo vermeni hızlandırabilir ama sana önerim kilo verirken kendini zor diyetlere sokma ki çabuk pes etmeyesin. Bunun önüne spor yaparak geçebilirisin , sanırsam gençsin bir spor dalına başlasan çok ama çok rahat kilo verme yaşarsın ve beslenmene de çok dikkat etmen gerekmez , ayrı olarak da bunların yanında akupunktur yaparsan büyük bir kilo kaybın olur. Ama bunlardan daha da önemli olan verdiğin kiloyu geri almaman.
Malesef baya fazla kilom var aklımda 10-15 kilo kadar verip spora başlamak var bu yüzden diyetimin yanında akupunktur yaptırmayı düşündüm. Fiyatlar hakkında bilgin varmı? Önerin için teşekkürler.

Beslenmeye çok dikkat etmek gerekmez derken hocam ? Spor yapan insanların normal insanlardan daha çok beslenmesine dikkat etmesi gerekmiyor muydu ? Yoksa zor diyetlerdeki durumuyla spora geçmiş olacak halinin karşılaştırmasını mı yaptınız ?

Yoksa zor diyetlerdeki durumuyla spora geçmiş olacak halinin karşılaştırmasını mı yaptınız ?
Evet, bunu ima ettim.
Malesef baya fazla kilom var aklımda 10-15 kilo kadar verip spora başlamak var bu yüzden diyetimin yanında akupunktur yaptırmayı düşündüm. Fiyatlar hakkında bilgin varmı? Önerin için teşekkürler.
Yapacağın yere göre değişir 50 TL olan var 150 TL olan da bu iki fiyatın arasındadır herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı