Xennith
Kilopat
Daha fazla
Herkese merhabalar. YouTube'da video izlerken olsun, oyun oynarken olsun mikrofon kulaklıktan aldığı sesi direkt olarak Discord'dan karşı tarafa iletiyor. Arkadaşlarım kendi seslerini duyduklarını söylüyor ve rahatsız oluyorlar. AYani akustik eko iptalini aktif ettiğimde düzelecek sorunlar yaşıyorum fakat aei'ni aktif ettiğimde de yine aynı sorunu yaşıyorum. Sürücü güncellemelerini kontrol ettim. Defalarca silip yükledim fakat yine de fayda etmedi.
Kulaklığım tek jaklı ve bilgisayarda kulaklık ve mikrofon için ayrı girişler olduğu için jak çoğaltıcı kullanıyorum. Bununla bir alakası var mı bilmiyorum ama harici bir mikrofonla da denedim yine aynı sorun devam ediyor.
Önceden böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.
Realtek Audio Console ayarlarım bu şekilde:
Bu da müzik dinlerken mikrofona giden ses (sadece videonun sesi var bulunduğum ortam tamamen sessiz):
Dilerseniz driverlarımı da atabilirim aygıt yöneticisinden.
Şimdiden teşekkürler.
Kulaklığım tek jaklı ve bilgisayarda kulaklık ve mikrofon için ayrı girişler olduğu için jak çoğaltıcı kullanıyorum. Bununla bir alakası var mı bilmiyorum ama harici bir mikrofonla da denedim yine aynı sorun devam ediyor.
Önceden böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.
Realtek Audio Console ayarlarım bu şekilde:
Bu da müzik dinlerken mikrofona giden ses (sadece videonun sesi var bulunduğum ortam tamamen sessiz):
Dilerseniz driverlarımı da atabilirim aygıt yöneticisinden.
Şimdiden teşekkürler.