Çözüldü Akvaryum kasada fan yönleri nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Egeemenn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5600
32 GB ram DDR4 3200Mhz
AMD RX580 8gb
AX-A320-GAMING Anakart
Meslek
yz
Arkadaşlar ben montajı böyle yaptım, hatalı mı, hangi yöne bakmalı fanlar?

Fanlarınız reverse değilse her fan dışarı üflüyor. Bu tamamen hatalı bir kurulum olur. Reverse fan varsa hangilerinin reverse olduğunu belirtin, ona göre bir düzen önerelim.

Reverse olup olmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?

Satın aldığınız yerden, faturanızdan veya fanların arkasındaki etiketten öğrenebilirsiniz.

Yukarıda 360 sıvı soğutma takılı, fanları içeri yöne bakıyor. Şimdi arkadaki egzoz fanmış, bu bilgilere dayanarak nasıl ayarlamam gerek yanları ve altları?

Yukarıda 360 sıvı soğutma takılı, fanları içeri yöne bakıyor. Şimdi arkadaki egzoz fanmış, bu bilgilere dayanarak nasıl ayarlamam gerek yanları ve altları?
Fanlar muhtemelen reverse değildir. @roxy1881 'nin görselinde tarif ettiği şekilde ayarlamanız gerekiyor. Normal şartlarda en uygun düzen budur. Görseldeki fanların yönleri dışarıya üfleme yönü. Buna göre hepsini düzenleyebilirsiniz.

Herhangi bir ısınma sorunum yok ama sormak istedim görseldeki gibi ayarlayacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…