Akvaryum kasaya geçmek mantıklı mı?

lysuax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anki kasam Gamepower Horizon RGB Gaming kasa mesh panel 650W, Trendyol'da 7bin TL civarında. Bunu 3'e satıp 5K'ya akvaryum kasa almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Görünüşünden dolayı iyi ya da kötü yanlarını bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba. Şu anki kasam Gamepower Horizon RGB Gaming kasa mesh panel 650W, Trendyol'da 7bin TL civarında. Bunu 3'e satıp 5K'ya akvaryum kasa almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Görünüşünden dolayı iyi ya da kötü yanlarını bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Kasan 7K civarı değil, incehesapta 3700 TL. Ayrıca 3K'ya alıcı bulamayabilirsin Gamepower gibi dandik bir marka için. Genelde kasa 2. el alınan bir şey değil, bu sebeple 1500'den yukarıya satamazsın gibi geliyor bana.

3000'e satabileceğini hiç düşünmüyorum.

Akvaryum kasalar şu sıralar değil de bayadır bilinen fakat şu son sıralar çok daha popüler olmaya başlayan bir şey.

Soğutmada çok büyük bir sıkıntınız yoksa tercih edebilirsiniz ayrıca öyle bir kasayı masanıza koyacağınızı da unutmayın bu da ufakta olsa yer problemi doğurabilir toparlıyacak olursam tercihen neden olmasın ama beraberinde getirdiği yer kaplama sonra ısınma temizlik gibi sorunları da var.

Kasanızdaki güç kaynağını bilmiyorum eğer gamepower ise onuda değişitirmek değiştirmemek size kalmış şu anki güncel kasanızın 0 fiyatı 3700 lira aynı şekilde güç kaynağınızın 0 fiyatı 1700 lira civarında. size yine bi 6000-7000 lira arası maliyeti olur yeni kasa ve güç kaynağının.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı