MB511 ARGB Mesh kasadan Full Tower kasaya geçmek mantıklı mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba.
Şu an kullandığım kasa CM MB511 ARGB Mesh. Görsel olarak kullandığım kasa bana pek çekici gelmiyor ve kasamın içerisinde adeta savaş çıkmış gibi duruyor.
XFX 6900 XT ekran kartı zaten kocaman bir şey. Hazır sıvı soğutucunun boruları bir yandan, PSU kabloları bir taraftan derken çok kaba ve dar geliyor kasa gözüme.
Kullandığım kasadan daha büyük ve havalandırması iyi olan bir kasa almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Full Tower büyük kaçabilir biraz, genelde custom sıvı soğutma sistemleri için tercih ediyorlar. Büyük boyutlu bir Mid Tower yeterli olur. Kasanın boyutları ile baktığın kasanın boyutlarını kıyaslayın.

Ya da direkt içiniz rahat edecekse Full Tower alın.

Full Tower büyük kaçabilir biraz, genelde custom sıvı soğutma sistemleri için tercih ediyorlar. Büyük boyutlu bir Mid Tower yeterli olur. Kasanın boyutları ile baktığın kasanın boyutlarını kıyaslayın.

Ya da direkt içiniz rahat edecekse Full Tower alın.
Şu an kullandığım kasayı başkasında görüyorum, çok geniş geliyor. Fakat GPU yüzünden o genişliği, o rahatlığı alamıyorum ben. Full Tower kasa alınca daha kötü olmasından endişeleniyorum. Baktığım çoğu Full Tower kasa hemen hemen Mb511 ile aynı boyutta gibi geliyor.

Şu an kullandığım kasayı başkasında görüyorum, çok geniş geliyor. Fakat GPU yüzünden o genişliği, o rahatlığı alamıyorum ben. Full Tower kasa alınca daha kötü olmasından endişeleniyorum. Baktığım çoğu Full Tower kasa hemen hemen Mb511 ile aynı boyutta gibi geliyor.

Ben de MB511 kullanıyorum bana yeterli geliyor. Sizde ama ekran kartı boyutu vs kalabalık yapıyor. Full Tower'da kablolamayı düzgün yaparsanız kötü görünmeyecektir. Ama ben büyük boyutlu Mid Tower'lardan yanayım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı