Akvaryum suyu içmek zararlı mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Akvaryum suyunu almıştım. Kenarda duruyordu. Kardeşim onu içti ama aşırı içmedi. Bir sorun olur mu? Açıkçası anneme de diyemedim.

Akvaryum suyunu almıştım. Kenarda duruyordu. Kardeşim onu içti ama aşırı içmedi. Bir sorun olur mu? Açıkçası anneme de diyemedim.

Hiçbir şey olmaz biraz araştırdım 2 bardak içen bile var.

Bir şey olmaz.

Annene demeni hastaneye gitmenizi öneririm.
Hocam kardeşime diyorum içtin mi ilk başta evet diyor sonra tekrar dedim hayır içmedim diyor. Tam konuşamıyor bide kardeşim bu su temiz mi, içebilir miyim soruları sorardı. İçti mi bilmiyorum ama o küçük su şişesi elindeydi.

He bide aklıma şimdi geldi. O bidon akvaryuma su eklemek içindi akvaryuma korarken sıçramış olabilir hafif kokuyor.

Hocam kardeşime diyorum içtin mi ilk başta evet diyor sonra tekrar dedim hayır içmedim diyor. Tam konuşamıyor bir de kardeşim bu su temiz mi, içebilir miyim soruları sorardı. İçti mi bilmiyorum ama o küçük su şişesi elindeydi.

Hee ters piskoloji. Büyük ihtimal içmiştir. Ama hiçbir şey olmaz bir forumda 2 bardak içen birini gördüm.

He bir de aklıma şimdi geldi. O bidon akvaryuma su eklemek içindi akvaryuma korarken sıçramış olabilir hafif kokuyor.

Geçmiş olsun merak etmeyin bir şey olmaz.

Hee ters piskoloji. Büyük ihtimal içmiştir. Ama hiçbir şey olmaz bir forumda 2 bardak içen birini gördüm.

Geçmiş olsun merak etmeyin bir şey olmaz.
2 bardak içen konuyu buldum. Baya güldüm ona. Saolun hocam.

Bir şey olmaz. Midesinde bir rahatsızlık hissederse de hastaneye gidersiniz, midesini temizletirsiniz. Sorun çözülür.

Midesinin bulanmasına ve belki de hastalanmasına sebep olabilir, sağlığın şakası olmaz. Riske atmaya gerek yok. En iyisi doktor muayenesidir, doktor yapılması gerekenleri söyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı