Al-sat yaparak para kazanmak mümkün mü?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Herkese selam. Instagram'da biliyorsunuzdur bir tane adam var, motor kaskından başlayarak bütçesini 50 bin TL'lere kadar çıkardı. Al sat yaparak sadece. Benim de elimde birikmiş yaklaşık 2-3K kadar bir para var. Bu parayı 15-20k civarlarına çıkarıp bırakmak istiyorum. Bunu yapmak, bu işe girmek mantıklı mı?

Siz olsaydınız bu bütçeye ne alıp satardınız? En çok kar getirecek ikinci el ürün bu bütçede nedir?

Herkese selam. Instagram'da biliyorsunuzdur bir tane adam var, motor kaskından başlayarak bütçesini 50 bin TL'lere kadar çıkardı. Al sat yaparak sadece. Benim de elimde birikmiş yaklaşık 2-3K kadar bir para var. Bu parayı 15-20k civarlarına çıkarıp bırakmak istiyorum. Bunu yapmak, bu işe girmek mantıklı mı?

Siz olsaydınız bu bütçeye ne alıp satardınız? En çok kar getirecek ikinci el ürün bu bütçede nedir?
Vaktin varsa mantıklı ama zor, ürünleri ucuza bulman lazım. Kazıklanmamaya dikkat et.

Kıyafet, takı, ayakkabı en mantıklıları teknoloji işi zor.

Vaktin varsa mantıklı ama zor, ürünleri ucuza bulman lazım. Kazıklanmamaya dikkat et.

Kıyafet, takı, ayakkabı en mantıklıları teknoloji işi zor.
En çok kar getiren ürünler teknoloji kısmı ama. Vakit olarak pek darda değilim 1 yıl az bir süre gibi gelmiyor.

Aklıma ps3 ile başlamak, ardından PS4 slime geçmek var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı