Anket, soru ve yorum yaparak para kazanmak mümkün mü?

Nakit verenler : bounty, deemy, ankethane, benderimki( en çok anket gelenler bu ilk 4 ü) cevapla kazan, iki yengeç, havucum, roniapp (deemy Google playda yok Android versiyonu, ınstagram hesabında WhatsApp ı var, ona yazınca linkini atıyorlar uygulamanın )
Akıl fikir migros çeki veriyor 75 tl lik
Ipsos Isay amazon çeki veriyor 50 veya 100 tl lik.
Prime opinion, heycash, zoombucks, heypiggy de dolarla veriyor sanal kart olarak, onu da amazona yükleyip alışveriş yapabilirsin.Sürekli anket geliyor bunlara. Trendyol, lcw, getirde de geçerliymiş sanal kart ama hiç denemedim, ben amazona hediye kartı olarak kullanıyorum, satıcı amazon.com.tr olan satıcıda kullanıyor sadece amazonda. Hepsini kullanıyorum, hepsinden çekim yaptım güvenilir.Kurallarını da anket doldurdukça öğrenirsin. Bazı kriterler var yaş, şehir vs bunların uymadığı anketler atabilir, her anketi tamamlatmaz hiçbir anket şirketi, normaldir bu denk geleni doldurursun, Nakit en az 700 800, sanal kart da 15 20 dolar falan getirir aylık aktif çözersen değişiyor.

Bir de youreply var onu yazmayı unutmuşum, bu da araştırma yapıyor, tez doktora öğrencileri için en az 25 tl veriyor anket başına, değişiyor, 30, 35,40, 55, 90 tl, araştırma onaylanınca ücreti geliyor ayrı ayrı hesabına yatıyor, çabuk doluyor kotası, hemen kaldırabilir yayından gördüğün an çözmen gerekiyor ayda 150 falan geliyor ortalama bana

Bi de galatanket var yeni bu
Galata Anket bu da nakit veriyor genelde kısa sürüyor anketleri, yüzde 10 kesiyor 100 tl talep edersen 90 veriyor 10 u alıyor, haberin olsun

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı