Al Suite 3 AI overclocking güvenilir mi?

Yani size göre o overclock tuşuna basmam halinde herhangi bir sürpriz yaşanmayacak. Sıcaklık değerleriniz nedir peki?
Bu arada güncel anlık değerlerim bu şekildedir.

Son görselde ki değerler 0,73 ile 1,13 arası değişkenlik gösteriyor.

Son düzenleme:
Ryzen işlemcin olsa yardımcı olcam voltaj konusunda fakat intel konusunda deneyimim yok. Evet bende senin gibi hem sessiz hem performans istediğimde pompa derecesinde çok artış oluyor. Haliyle sessizlik arka planda kalıyor bizim için. AİDA64 ile 5 dk test ettim 68 dereceyi geçemedi. 15-20 DK'da 70 dereceyi geçeceğini sanmıyorum. Anakartım ROG STRİX X570 ve ekran kartımda ROG STRİX olmasına rağmen pompa konusunda tercih edemedim. Termal macun'da çok etkili bu konuda söyleyim. Sıvı soğutmayı aldıktan sonra tam 4 farklı termal macun denemesi yaptım. Üzerinde sürü gelen dahil olmak üzere. En iyi performansı Arctic mx-4 ile yakaldım. Sürdükten sonra 1 gün sonra performansı dahada arttı diyebilirim. Tavsiye ederim sanada. Bu arada Ryzen 9 3900X kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…