Alan adı ile alınan mail Google Play markette kullanılır mı?

• Konuyu başlatan YcS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 637

YcS

Megapat
Arkadaşlar Google'ın G Suite hizmeti var şirketler için. Kullanmakta olduğum alan adım ile mail adresi almak istiyorum. Bu mail adresini yani yusuf@alanadi.com şeklindeki mail adresimi Google Play market için de kullanabilir miyim? Telefonuma uygulama indirmek için kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şekilde bağlanıp kullanılabiliyor olması lazım. Ben yıllardır Hotmail kullandığım için Google hesabımda da bununla kayıt yapmaya çalışıp bir şekilde becermiştim. Ama yine de elimde aynı işlevi yapan (Giriş yapmak) bir Gmail adresi oluştu. Giriş yapınca o mail adresi gözüküyor, onun dışında hiçbir sorunu yok.

Aslında amacım kendi alan adımın mail adresini mail olarak kullanmak. Bunu gmail de hesap ekle yaparak kullanıyorum ama madem böyle bari tüm Google hizmetleri için de kendi alan adımı kullanayım diye düşündüm. Sanırım mevcut Gmail posta kutuma alan adımın mail adresini eklediğimde google play için kayıt olmama izin vermiyor diye biliyorum. Bu yüzden G Suite kayıt olmak istedim. Varsa başka bir yolu yardımcı olursanız sevinirim.

Evet, kullanabilirsin. Neden kullanamayacagini dusundun?
Genelde bir kısıtlama yoktur.
Bir şekilde bağlanıp kullanılabiliyor olması lazım. Ben yıllardır Hotmail kullandığım için Google hesabımda da bununla kayıt yapmaya çalışıp bir şekilde becermiştim. Ama yine de elimde aynı işlevi yapan (Giriş yapmak) bir Gmail adresi oluştu. Giriş yapınca o mail adresi gözüküyor, onun dışında hiçbir sorunu yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı