Alan değiştirilebilir mi?

Jerix06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 11.sınıf oldum, 10.sınıfta alan seçerken eşit ağırlık bölümünü seçmiştim. Yazın sayısala geçmek için okula gidicektim dilekçe vermeye ancak hastane olaylarım nedeniyle gidemedim. Şu an eşit ağırlıktayım. İlk hafta sayısala geçme imkanım var mı yoksa dönem sonunu mu beklemek gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 11.sınıf oldum, 10.sınıfta alan seçerken eşit ağırlık bölümünü seçmiştim. Yazın sayısala geçmek için okula gidicektim dilekçe vermeye ancak hastane olaylarım nedeniyle gidemedim. Şu an eşit ağırlıktayım. İlk hafta sayısala geçme imkanım var mı yoksa dönem sonunu mu beklemek gerek?

İstediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum. Öyle olmasa bile ilk hafta değiştirin direkt. Bugün 6.derse 2 kişi geldi mesela bizim sınıfa (sayısaldan dile).

İstediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum. Öyle olmasa bile ilk hafta değiştirin direkt. Bugün 6.derse 2 kişi geldi mesela bizim sınıfa (sayısaldan dile).

Teşekkür ederim.

Bunu okul müdürünüz veya öğretmeninizle konuşmanız daha iyi olacaktır.

Müdür yardımcısının odasına girdiğim an kovuyor yarın rehberlik ile konuacağım.

Teşekkür ederim.

Müdür yardımcısının odasına girdiğim an kovuyor yarın rehberlik ile konuacağım.
Neden kovuyor, sıkıntılı mı? Ailenizle gidin kovamaz.

Arkadaşım EA dan Sayısala son 2 ayda mı ne geçmişti ve derece yapmıştı. Senin kararın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı