Alan Wake 2 Alan Wake Remastered ile bağlantılı mı?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şu an Alan Wake Remastered oynuyorum. Sizce oynanır mı yoksa zaman kaybı mı? 2, 1 ile bağlantılı mı? İkisi de oynanır mı?

Sözde bağlantılı ama 2. oyun ilk oyun gibi değil daha böyle polisiye özellikler artırılmış. Ben beğenmedim 2.yi ama genel olarak herkes beğeniyor. Sorunun cevabı "evet".
1. oyun güzel midir hocam?

Ben ilk oyunu çok sıkıcı bulmuştum ama seveni çok. Belki sen de seversin. Aynı 3 tip düşmanı ışık tutup öldürmek bir noktadan sonra beni baydı.
He evet hocam ayıptır sorması; oyun hep öyle mi devam ediyor? Işık tut, silah sık, lootla ve öldür, yürü... Bu bir döngü halinde hep devam mı ediyor? Hikaye olarak şu an Alan Wake rüya görüyor, baltalı bir kişiden benzin istasyonuna gidiyorum. 1. Bölümdeyim.
@AshleyPT

He evet hocam ayıptır sorması; oyun hep öyle mi devam ediyor? Işık tut, silah sık, lootla ve öldür, yürü... Bu bir döngü halinde hep devam mı ediyor? Hikaye olarak şu an Alan Wake rüya görüyor, baltalı bir kişiden benzin istasyonuna gidiyorum. 1. bölümdeyim.
@AshleyPT

Genel olarak ışık tut öldür mantığı ile ilerliyor ama hikayesi de var neden böyle ilerliyor çünkü düşmanımız karanlik.

Genel olarak ışık tut öldür mantığı ile ilerliyor ama hikayesi de var neden böyle ilerliyor çünkü düşmanımız karanlik.
Şu an birazcık banada sıkıcı gelmeye başladı. İleriye doğru hikaye açılacak mı? Daha aksiyonlu vs. olacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı