Alan Wake 2 alınır mı?

Ben 1 ay içinde bütün remedy oyunlarını oynadım en son Alan Wake 2'yi DLC'leri ile beraber 40 saat oynayıp bitirdim şöyle söyleyeyim hikaye açısından önceki oyunları oynarsan daha iyi olur olayı anlaman için ama kesin şart değil oynayış olarak çok fazla a dan b ye yürüme var oyun ağır akıyor çabuk sıkılan birisi iseniz buna dikkat edin grafik olarak RT ve pt full de 2K 4070 ile oynadım oyun inanılmaz iyi gözüküyor.
 
Ben 1 ay içinde bütün remedy oyunlarını oynadım en son Alan Wake 2'yi DLC'leri ile beraber 40 saat oynayıp bitirdim şöyle söyleyeyim hikaye açısından önceki oyunları oynarsan daha iyi olur olayı anlaman için ama kesin şart değil oynayış olarak çok fazla adan b ye yürüme var oyun ağır akıyor çabuk sıkılan birisi iseniz buna dikkat edin grafik olarak RT ve pt full de 2K 4070 ile oynadım oyun inanılmaz iyi gözüküyor.

Deluxe Edition içindeki genişletmeleri önerir misiniz hocam?
 
Hocam konuya biraz geç yazıyorum ama bende DLC ' ler ile beraber almayı düşünüyorum. Yalnız RTX3060 Amd Ryzen6800H laptop da oynayacağım yeterli olur mu sistem? Çok anlamam bu sistemin yetme işinden. Cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı