Alan Wake 2 GTX 1650 Ti performansı nasıl?

İşletim sistemi
Windows 11

mburakkarakas

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Epic indirimlerinden hastası olduğum Remedy şirketinin Alan Wake 2 oyununu almayı düşünüyorum. 2 sene sonra masaüstü sistem toplayacağım fakat şu anlık maalesef üniversitede okuduğum için bu durum geçerli değil. YouTube'da test videolarına baktım FSR 2 ile 30-45 arası FPS değerleri gördüm. Almalı mıyım sizce? Çünkü oynayıp bitirmek istiyorum. FSR 3 teknolojisi de gelecek büyük ihtimalle belki yine daha iyi bir performans ile bitirebilirim diye düşünüyorum.
Sistemim:
ASUS TUF Gaming F15 FX506LI.
GTX 1650 Ti GDDR 6 4 GB.
32 GB 3200 MHz DDR4 RAM.
Intel i510300H işlemci.
1 TB M.2 SSD.
W11 Pro(lisanslı)

Epic indirimlerinden hastası olduğum remedy şirketinin Alan Wake 2 oyununu almayı düşünüyorum. 2 sene sonra masaüstü sistem toplayacağım fakat şu anlık maalesef üniversitede okuduğum için bu durum geçerli değil. YouTube'da test videolarına baktım FSR 2 ile 30-45 arası FPS değerleri gördüm. Almalı mıyım sizce? Çünkü oynayıp bitirmek istiyorum. FSR 3 teknolojisi de gelecek büyük ihtimalle belki yine daha iyi bir performans ile bitirebilirim diye düşünüyorum.
Sistemim:
ASUS TUF Gaming F15 FX506LI.
GTX 1650 Ti GDDR 6 4 GB.
32 GB 3200 MHz DDR4 RAM.
Intel i510300H işlemci.
1 TB M.2 SSD.
W11 Pro(lisanslı)

Low ayarlarda açar ama 60 FPS oynatmaz büyük ihtimalle.

Mesh rendering olmayan eski teknoloji kartlarda yeni çıkan oyunları ozr oynatır grafikleride çok iyi oluyor GTA6 da asağı yukarı Alan Wake 2 gibi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı