18 yaş altı kullanılabilecek kart önerisi

Tek babamla gittiğimde yapmamışlardı iki velinin de imzası gerekiyor diye. 4-5 ay anca olacak hesabı açalı yeni/eski bir uygulama ise bilmiyorum.
Hocam benim tahminim tek veliyle açtığınız zaman bir süre sonra diğer veli gelip "Benim iznim olmadan nasıl hesap açarsınız" diyip olay çıkarmasın diye kendini güvenceye alıyor.

Arkadaşlar annem halihazırda Yapı Kredi kullanıcısı olduğundan Yapı Kredi'den kart çıkarttım. Ek bir sorum var. Sanırım bu konuda en iyisi herkes tarafından Garanti Bankası olarak görülüyor. Peki garanti, Akbank, ve Yapı Kredi'nin tam olarak farkı ne? Yani ben Yapı Kredi değil de garanti veya Akbank'dan kart çıkartsaydım bana ne gibi bir kazancı olacaktı?

@BurakPalabiyikkk
@Pixel_less
@Kyroesthuskara

Arkadaşlar annem halihazırda Yapı Kredi kullanıcısı olduğundan Yapı Kredi'den kart çıkarttım. Ek bir sorum var. Sanırım bu konuda en iyisi herkes tarafından Garanti Bankası olarak görülüyor. Peki garanti, Akbank, ve Yapı Kredi'nin tam olarak farkı ne? Yani ben Yapı Kredi değil de garanti veya Akbank'dan kart çıkartsaydım bana ne gibi bir kazancı olacaktı?

@BurakPalabiyikkk
@Pixel_less
@Kyroesthuskara
Kampanyalar dışında bir kazancı olmaz herhangi bir kısıtlama yoksa. Akbank üzerinde fon alıp satabiliyor; altın, gümüş, platin alabiliyorum. Farklı para birimlerinden döviz alabiliyorum falan. Kısaca borçlanma gibi şeyler dışında çoğu şeyi kullanabiliyorum. Diğerlerini bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yazabilirler daha iyi kıyaslarsınız.

Mobil uygulama olarak da genelde herkesin fikri Akbank'ın daha kolay olması. Bir de NFC ödemelerinde güzel bir altyapısı var.

Anladım hocam. Fakat başka bir sorunum var. Şubede ısrarla Visa veya Mastercard istiyorum dememe rağmen uygulama üzerinde TROY olarak gözüküyor. Müşteri temsilcisini aradım o da doğruladı fakat reşit olmadığım için müşteri temsilcisinden bir şey yapamıyoruz dediler. Şubeye de kolay kolay gidemem. Başka bir çözümü yoktur değil mi?

@BurakPalabiyikkk
@Pixel_less
@Kyroesthuskara
Garanti'nin müşteri hizmetleri çok iyi o yüzden onu yazdık. Yapı Kredi de Garanti gibi kısıtsız ve eskiden Yapı Kredi 2 veli istiyordu hesap için. Akbank'ın ise müşteri hizmetleri berbat.

Siz zaten çıkartmışsınız bir farkı yok kalabilirsiniz.

Kartınınızı uygulamadan iptal edip oradan Visa/MC istemeyi deneyin.

Garanti'nin müşteri hizmetleri çok iyi o yüzden onu yazdık. Yapı Kredi de Garanti gibi kısıtsız ve eskiden Yapı Kredi 2 veli istiyordu hesap için. Akbank'ın ise müşteri hizmetleri berbat.

Siz zaten çıkartmışsınız bir farkı yok kalabilirsiniz.

Kartınınızı uygulamadan iptal edip oradan Visa/MC istemeyi deneyin.
Peki kart gelmesini bekliyim mi yoksa hemen şimdi mi iptal edip yeni istiyim?

@Kyroesthuskara

Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok sağolun. Şubeden talep edilen kartı iptal edip uygulama üzerinden yeni bir mastercard talep ettim. Sanal kart konusunu biraz daha açabilir misiniz? Kusura bakmayın çok uzağım bu konuya.

Yeni yasalar sebebiyle hiçbir kart 18 yaş altına veli izni olmadan kullandırtmaya izin vermiyor. Velinizin izni lazım. Veli izni aldıktan sonra Paycell Tosla FUPS gibi markalar yerine İş Bankası, Yapı Kredi ve ziraat gibi yerlerden çocuk kartı çıkartın daha güvenilir köklü markalar ve Papara gibi aniden kapanma, iptal edilme gibi bir durumları olmaz.

Burasi Avrupa değil, garantili hiçbir șey yok uzun adam yarin bir gun bankalarada çöker.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı