Alan Wake 2 ilk günden kırıldı!

Hocam normal artık Denuvo kullanmayan çoğu oyun hemen kırılıyor, Denuvo’lular da daha geç de olsa yine kırılıyor. Cyberpunk resmî olarak çıkmadan Crack’e düşmüştü

Mesela yeni Call of Duty’ler artık internet bağlantısı istediği için kırılamıyor, böyle giderse diğer oyunlar da bu sisteme geçecek diye korkuyorum. Steam’in TL güncellemesinden sonra tamamen crack’e geçiş yapacağım sanırım.

Hocam çıkmadan kırılan da ne bileyim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
@KerOn Call of Duty'nin online mod'unun da piyasası değerli olduğu için bunu şart tutabiliyor. Diğer oyunların online mod üzerinde bir ağırlığı yoksa bunu yapmaya kalktıklarında büyük linç yiyorlar.

Hocam çıkmadan kırılan da ne bileyim yani.

Önsipariş, erken erişim olayları. Ben Starfield'ı daha millet parasını ödediği oyunu beklerken 1 hafta önceden korsan olarak başlamıştım misal.

Adam alıyor premium, digital deluxe edition vb. olanları paylaşıyor oyun dosyalarını 1-2 saate kırılıyor.

Biraz daha ilerisinde iyice kötü oluyor hocam. R5 5600 ve RTX 4060 Ti var 60ı geçmiyor.

Vallahi denemedim ama doğrudur. Türkçe yama gelmesini bekleyeceğim. Daha keyifli oluyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…