Alan Wake 2 Satışları 1.3 Milyon Adedi Aştı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Alan Wake 2 Satışları 1.3 Milyon

Remedy Entertainment tarafından Alan Wake’in çıkışından 13 yıl sonra piyasaya sürülen Alan Wake 2 oyununun 1.3 milyon satış adedini aşarak şirketin şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu olduğu açıklandı. Oyunun PC (Epic Games Store), Xbox Series X|S ve PlayStation 5’te platformlarında mevcut olduğunu da hatırlatalım. Oyun, 2024’ün başında zaten 1 milyon adet satmıştı ve en […]

Devamı: Alan Wake 2 Satışları 1.3 Milyon Adedi Aştı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Eki Görüntüle 2117925
Remedy Entertainment tarafından Alan Wake’in çıkışından 13 yıl sonra piyasaya sürülen Alan Wake 2 oyununun 1.3 milyon satış adedini aşarak şirketin şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu olduğu açıklandı. Oyunun PC (Epic Games Store), Xbox Series X|S ve PlayStation 5’te platformlarında mevcut olduğunu da hatırlatalım. Oyun, 2024’ün başında zaten 1 milyon adet satmıştı ve en […]

Kaynak Technopat

Daha fazlasını hak ediyorlar.

Eki Görüntüle 2117925
Remedy entertainment tarafından Alan Wake'in çıkışından 13 yıl sonra piyasaya sürülen Alan Wake 2 oyununun 1.3 milyon satış adedini aşarak şirketin şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu olduğu açıklandı. Oyunun PC (Epic Games Store), Xbox series x|s ve PlayStation 5'te platformlarında mevcut olduğunu da hatırlatalım. Oyun, 2024'ün başında zaten 1 milyon adet satmıştı ve en […]

Kaynak Technopat

Oyunu gece 3'te oynuyordum jumpscare yedim evdeki herkesi uyandırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı