Alan Wake ile Control bağlantılı mı ?

Matigre

Hectopat
Sorum basit. Daha önce bir yerden bağlantılı diye duyduğumu hatırlıyorum. Alan Wake ile Control bağlantılı mı ? Bağlantılı ise hangisi önce geçiyor ?

Sorum basit. Daha önce bir yerden bağlantılı diye duyduğumu hatırlıyorum. Alan Wake ile Control bağlantılı mı? Bağlantılı ise hangisi önce geçiyor?

Aynı evrende geçiyor fakat hikaye açısından bağlantı yok diye biliyorum.

Bence de garip. Güzelim karanlık Max Payne evreninin öyle uçan kaçan şeylerle bağlantılı olması bana çok saçma geliyor hala.

Max Payne daha çok Mafia 1'deki gibi bir yerde geçiyor sandım sanırsam remedy Marvel evreni gibi bir şey yapmaya çalışıyor :D

Bence de garip. Güzelim karanlık Max Payne evreninin öyle uçan kaçan şeylerle bağlantılı olması bana çok saçma geliyor hala.

Ek olarak yeni öğrendiğim bilgide sanırsam alen wake 2 de Control'den bazı referanslar olacakmış.

Hayır Max payne Control ve Alan wake ile aynı evrende geçmiyor, Konuyu biraz hortlattım ama yanlış bilgi vermişsin, Control ve Alan wake aynı evrende o doğru ama Max Payne buna dahil değil araştırmanı öneririm

Hayır Max Payne Control ve Alan Wake ile aynı evrende geçmiyor, Konuyu biraz hortlattım ama yanlış bilgi vermişsin, Control ve Alan Wake aynı evrende o doğru ama Max Payne buna dahil değil araştırmanı öneririm

Max Payne için bağlantılı dedim zaten direkt geçiyor demedim. Fanlar tarafından çok fazla dile getiriliyor. Control ile Alan Wake zaten bağlantılı onu herkes biliyor. Ayrıca Max Payne büyük ihtimalle bağlantılı çünkü bilmiyorum Alan Wake 2 oynadın mı ama oradaki polis memuru Alex Casey direkt Max Payne'in kendisi. Bunu dışarıda geçen bölümde görüyoruz zaten. Rockstar'ın elinde olduğu için telif hakkı gizliden bir yönteme kaçmışlar muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı