Alberto Sego parfüm alınır mı?

Merak ettiğim bir koku vardı. Bugün yves saint laurent y EDP denedim. (bargello kodu 707) fena değildi.

Hocam orijinalini kullanmış biri olarak söylüyorum. Bargello muadilinin orijinalle alakası yok benzerliği maksimum 15 20 dakikadır zaten hiç kalıcı da değil.

Selam arkadaşlar, sauvage (kış ayları) + invictus (yaz) kullanıyorum. Hangi markayı almamı önerirsiniz? Ladosiden tester sipariş ettim ama sauvage çok başarılı gelmedi, invictus ise iyiydi. Bu 2 parfümü orijinale en yakın hangi marka yapıyor? Araştırmalar ve forumdan okuduğum kadarıyla alberto sego + magnoroma + ladosi gibi firmalar öneriliyor.

Geçti hocam alberto segodan vermiştim bu arada siparişi koku güzel yayılım vesaire hissetiriyor kalıcılık da orta.
Yazın kalıcılık kışa göre düşer. Buharlaşma çok fazla . 50 derece olan iller var. Kışın en az 2 kat performans alırsınız. Ona rağmen orta ise başarılı demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…