Alberto Sego parfüm alınır mı?

bleu chanel , creed aventus almayı düşünüyorum alberto sego mu daha başarılı bu parfümde yoksa tutaste mi
Alberto Sego'yu hiç denemedim, ama bu işe ilk başladığında Tutaste'den mal alıp sattığı biliniyor; şu anda bile ürün listesi Tutaste'yle aynı. Tutaste daha köklü bir firma, ikisinden biri olacaksa onu tavsiye ederim.

Alberto Sego'yu hiç denemedim, ama bu işe ilk başladığında Tutaste'den mal alıp sattığı biliniyor; şu anda bile ürün listesi Tutaste'yle aynı. Tutaste daha köklü bir firma, ikisinden biri olacaksa onu tavsiye ederim.
Selamlar, ben MFY'den Elixir, Sauvage falan bilindik kokular aldım ancak kokuları aynı arapların kokusuna benziyordu resmen böyle ağır habibi kokusu aldım, annem ter kokusuna falan benzetti. Sizden bir parfüm önerisi istiyorum yazın kullanmalık bi sıkıcam 4-5 saat kalıcak en az, öneriniz ne olur? Lütfen arap kokusu olmasın. Birde MFY'den kokuları koklamadan aldığım için pişmanım, söyleyeceğiniz kokuları deneyebileceğim bir kaç yer varsa aklınızda onlarıda paylaşırsanız mutlu olurum teşekkürler.

Selamlar, ben MFY'den Elixir, Sauvage falan bilindik kokular aldım ancak kokuları aynı arapların kokusuna benziyordu resmen böyle ağır habibi kokusu aldım, annem ter kokusuna falan benzetti. Sizden bir parfüm önerisi istiyorum yazın kullanmalık bi sıkıcam 4-5 saat kalıcak en az, öneriniz ne olur? Lütfen arap kokusu olmasın. Birde MFY'den kokuları koklamadan aldığım için pişmanım, söyleyeceğiniz kokuları deneyebileceğim bir kaç yer varsa aklınızda onlarıda paylaşırsanız mutlu olurum teşekkürler.
MFY'nin Sauvage Elixir'i iyi aslında, ama asla yazlık bir parfüm değil zaten; baharatlı lavantalı epey kuvvetli. Yaz için Louis Vuitton Imagination ve L'Immensite ile Bvlgari Tygar önerilebilir. Yalnız yazlık parfümlerde çok uzun kalıcılık beklemeyin, orjinallerinde de kalıcılık çok yüksek değil. Almadan önce denemek isterseniz muadilcilerin çoğu tester satıyor. İstanbul'daysanız MFY, değilseniz zincir parfümcülerin (MAD, Muscent vs.) mağazalarında parfüm deneyebilirsiniz.

Öneririm gayet güzel bir koku ilk sıktığında limon kolonyası gibi kokabilir ama biraz geçince alışıyorsun ve daha güzel kokuyor.

Kalıcılığı da gayet iyi 3 fısa göre.

Mfy'nin sauvage Elixir'i iyi aslında, ama asla yazlık bir parfüm değil zaten; baharatlı lavantalı epey kuvvetli. Yaz için louis vuitton ımagination ve l'ımmensite ile bvlgari tygar önerilebilir. Yalnız yazlık parfümlerde çok uzun kalıcılık beklemeyin, orijinallerinde de kalıcılık çok yüksek değil. Almadan önce denemek isterseniz muadilcilerin çoğu tester satıyor. İstanbul'daysanız mfy, değilseniz zincir parfümcülerin (mad, muscent vs.) Mağazalarında parfüm deneyebilirsiniz.

Hocam tutasteden Creed virgin island water aldım demlenmediğinden mi bilmiyorum ama limon kolonyası gibi aynı mfy de de aynısı var sizin deneme şansınız oldu mu?

Hocam tutasteden Creed virgin island water aldım demlenmediğinden mi bilmiyorum ama limon kolonyası gibi aynı mfy de de aynısı var sizin deneme şansınız oldu mu?
Hiç VIW denemedim, ama EG'deki başarılı diyorlar. Dengeli batch ve Coconut batch olmak üzere iki farklı çeşidi var EG'de.

Yukarda hiç alberto sego kullanmadığını belirtip liste tutaste ile aynı diyen arkadaş

bunlar ve bunlar gibi
ve daha nice kimsede kolay kolay bulunmayan Alberto Sego modelleri var. Reklam mı yapıyorsunuz anlamadım ama başlık Alberto Sego ama muhabbet başka firmaların ürünleri ki hiç Alberto sego kullanmadım diyorsunuz üstelik alakayı anlamadım

başka firmalar misal eros yaptı diye adamlar yapmayacak mı erosu :D
geçen konuştuğumuzda yurt dışından yeni esanslar daha ithal edeceklerini söylediler. Listeye ekleyeceklermiş. Çoğu esanslarında bizzat kendileri yurt dışından gümrükten, esans ithal ettiklerini söylüyorlar.

Son düzenleme:
Yukarda hiç alberto sego kullanmadığını belirtip liste tutaste ile aynı diyen arkadaş

bunlar ve bunlar gibi
ve daha nice kimsede kolay kolay bulunmayan Alberto Sego modelleri var. Reklam mı yapıyorsunuz anlamadım ama başlık Alberto Sego ama muhabbet başka firmaların ürünleri ki hiç Alberto sego kullanmadım diyorsunuz üstelik alakayı anlamadım

başka firmalar misal eros yaptı diye adamlar yapmayacak mı erosu :D
geçen konuştuğumuzda yurt dışından yeni esanslar daha ithal edeceklerini söylediler. Listeye ekleyeceklermiş. Çoğu esanslarında bizzat kendileri yurt dışından gümrükten, esans ithal ettiklerini söylüyorlar.
Hocam sizin ne yaşadığınızı anlamadım şahsen. Tutaste reklamı yapan kim?

Hocam sizin ne yaşadığınızı anlamadım şahsen. Tutaste reklamı yapan kim?
Kardeşim burda yazdığım her cevap siliniyor..

sırf burada alberto sego kullanmadım diyen arkadaş var ama başka firmaların bile konu başlıkları altında başka konularına baktım da ilgincime giden şeyler var örnek 1:

daha yazayım mı?

seninle alakalı bir durum değil.. Daha da örnek verebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı