Alberto Sego parfüm alınır mı?

Hocam merhaba üstünden bayağı geçmiş konunun hala kararınız tutaste mi? Çünkü bazı yorumlarda kalitenin düştüğü söyleniyor ona göre tutasteyi tercih edeceğim...

Hocam merhaba üstünden bayağı geçmiş konunun hala kararınız tutaste mi? Çünkü bazı yorumlarda kalitenin düştüğü söyleniyor ona göre tutasteyi tercih edeceğim...
Hocam bende ilk kez tutasteden alışveriş yaptım. Gelince yazarım.

Parfümlerini sıktıkça kalıcılığı azalıyor. Parfümün şişesinde sapsarı olan parfümün rengi kullandıkça açıldı. Alberto Sego da böyle bir sorun yaşamadım. Ama Tutaste'nin orijinalleri ile benzerliğini söyleyecek olursam gerçekten birebir neredeyse.

Son düzenleme:
valentino born in rome'dan memnun kaldınız mı

Hocam selamlar konuyu hortlatıyorum ama yakın zamanda alıp memnun kalan var mı? Ysl y Elixir almak istiyorum kör bir alış olacak, emre geldiden alacaktım fakat kargo ücreti neredeyse ürünün yarı fiyatı kadar ve bu yüzden vazgeçtim. Alberto Sego'da kargo fiyatına bakmadım fakat orayı da çok övmüşlerdi. Tutaste mi Alberto Sego mu daha iyidir 2 Mart 2025 şartları için? Özellikle ysl y Elixir genelinde. Bir de ysl y Elixir için en iyi muadil önerilerinizi de bekliyorum.

Tutaste'den memnunum ben.
Alberto Sego'dan da aldığım ürünler mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…