Alberto Sego parfüm alınır mı?

Alberto Sego yerine tutaste öneririm. Diyor Sauvage 2015 ve stronger with you intensely muadilini aldım tutasteden. Gayet memnunum. Sauvage baharatlı güzel bir koku ama kalıcılığı o kadar iyi değil 2 saatte bir yenilemek gerekiyor. İntensely ise çok tatlı bir koku, kalıcı ve yayılımı çok yüksek 1-2 fıs sıkmak bile yeterli oluyor.

Hocam merhaba üstünden bayağı geçmiş konunun hala kararınız tutaste mi? Çünkü bazı yorumlarda kalitenin düştüğü söyleniyor ona göre tutasteyi tercih edeceğim...

Hocam merhaba üstünden bayağı geçmiş konunun hala kararınız tutaste mi? Çünkü bazı yorumlarda kalitenin düştüğü söyleniyor ona göre tutasteyi tercih edeceğim...
Parfümlerini sıktıkça kalıcılığı azalıyor. Parfümün şişesinde sapsarı olan parfümün rengi kullandıkça açıldı. Alberto Sego da böyle bir sorun yaşamadım. Ama Tutaste'nin orijinalleri ile benzerliğini söyleyecek olursam gerçekten birebir neredeyse.

Son düzenleme:
Hocam selamlar konuyu hortlatıyorum ama yakın zamanda alıp memnun kalan var mı? Ysl y Elixir almak istiyorum kör bir alış olacak, emre geldiden alacaktım fakat kargo ücreti neredeyse ürünün yarı fiyatı kadar ve bu yüzden vazgeçtim. Alberto Sego'da kargo fiyatına bakmadım fakat orayı da çok övmüşlerdi. Tutaste mi Alberto Sego mu daha iyidir 2 Mart 2025 şartları için? Özellikle ysl y Elixir genelinde. Bir de ysl y Elixir için en iyi muadil önerilerinizi de bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı