Aradan 2 hafta geçmiş; bu başlığı yeni hatırladım. Kokuların orjinallerini bilmediğimi belirtmek durumundayım. Kısaca değerlendirmem gerekirse;
Dior Homme 2011: Yayılım ve kalıcılık çok iyi, sürekli buram buram iris kokuyorum. Açılışta yoğun bir alkol kokusu olduğundan şikâyet ediliyor ve ben de bu şikâyete biraz hak vermek durumundayım. Kişisel görüşüm 9/10
Terre D'Hermes: En çok portakal ve greyfurt kokuyor. Yayılım ve kalıcılık çok iyi. Sabah sıktım, akşama kadar gitti. Yeni favori kış kokum oldu. 8,5/10
Bleu de Chanel Parfum: Erkeksi ferah turunçgil kokusu, beğendim. Yayılım iyi, kalıcılık yeterli. Sabah sıktım, akşama kadar kokusu kalmasa da epey götürdü. 8/10
Dior Sauvage Elixir: Tutaste'nin sitesinde "Bugüne kadarki gördüğüm en güçlü ve kalıcı parfüm" gibi yorumlara ve aşırı popüler olmasına aldanarak gaza gelip aldım. Sadece baharat ve zencefil kokuyor. Yayılım orta, kalıcık beklediğimden çok düşük; sabah sıktım öğlene kokusu kalmadı. Aşırı popüler olduğu için yeni dolum geldi, birkaç ay dinlenmeye bıraktım, belki düzelir. 6/10