Özel Parfüm maalesef Türkiye'nin en doğu ucunda, Artvin Hopa'da. Kargoyla ufak bir kolinin İç Anadolu'ya gelmesi en az 2, daha batıdaki iller için ise 3 ya da 4 gün sürüyor. Kesinlikle satışlarını bir miktar olumsuz etkiliyordur diye düşünüyorum. Parfümlerinin kalitesi insanların internette övdüğü kadar varsa dükkânı İstanbul'da olsa piyasayı dağıtır gibime geliyor.Güzel seçimler. Deneyimledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.
Maalesef parfümlerin orjinallerini hiç deneyimleyemedim, onun için karşılaştırma yapamayacağım; ama gelince teker teker deneyip nacizane görüşlerimi paylaşırım İnşallah.
Kargo akşam üzeri elime geçt;, paketleme iyi, hasar akma sızma yok. Deneme amacıyla Dior Homme'ı bir fıs elime sıktım ve şok oldum. Parfümde bu kadar yoğun ve kaliteli bir çiçek kokusu görmedim hayatımda. Elimi sabunla yıkadım, abdest aldım, 4 saat geçti, hâlâ kokusunu alıyorum. Elixir'i sıkınca ne olacak bilmiyorum. Red Tobacco ya da başka tütün notalı bir parfüm de almayı düşünüyorum, ama o yoğunluk ve güçte bir parfüm günlük hayatta ne kadar kullanılabilir bilmiyorum.Güzel seçimler. Deneyimledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: