Alberto Sego'yu hiç denemedim, ama bu işe ilk başladığında Tutaste'den mal alıp sattığı biliniyor; şu anda bile ürün listesi Tutaste'yle aynı. Tutaste daha köklü bir firma, ikisinden biri olacaksa onu tavsiye ederim.bleu chanel , creed aventus almayı düşünüyorum alberto sego mu daha başarılı bu parfümde yoksa tutaste mi
Selamlar, ben MFY'den Elixir, Sauvage falan bilindik kokular aldım ancak kokuları aynı arapların kokusuna benziyordu resmen böyle ağır habibi kokusu aldım, annem ter kokusuna falan benzetti. Sizden bir parfüm önerisi istiyorum yazın kullanmalık bi sıkıcam 4-5 saat kalıcak en az, öneriniz ne olur? Lütfen arap kokusu olmasın. Birde MFY'den kokuları koklamadan aldığım için pişmanım, söyleyeceğiniz kokuları deneyebileceğim bir kaç yer varsa aklınızda onlarıda paylaşırsanız mutlu olurum teşekkürler.Alberto Sego'yu hiç denemedim, ama bu işe ilk başladığında Tutaste'den mal alıp sattığı biliniyor; şu anda bile ürün listesi Tutaste'yle aynı. Tutaste daha köklü bir firma, ikisinden biri olacaksa onu tavsiye ederim.
MFY'nin Sauvage Elixir'i iyi aslında, ama asla yazlık bir parfüm değil zaten; baharatlı lavantalı epey kuvvetli. Yaz için Louis Vuitton Imagination ve L'Immensite ile Bvlgari Tygar önerilebilir. Yalnız yazlık parfümlerde çok uzun kalıcılık beklemeyin, orjinallerinde de kalıcılık çok yüksek değil. Almadan önce denemek isterseniz muadilcilerin çoğu tester satıyor. İstanbul'daysanız MFY, değilseniz zincir parfümcülerin (MAD, Muscent vs.) mağazalarında parfüm deneyebilirsiniz.Selamlar, ben MFY'den Elixir, Sauvage falan bilindik kokular aldım ancak kokuları aynı arapların kokusuna benziyordu resmen böyle ağır habibi kokusu aldım, annem ter kokusuna falan benzetti. Sizden bir parfüm önerisi istiyorum yazın kullanmalık bi sıkıcam 4-5 saat kalıcak en az, öneriniz ne olur? Lütfen arap kokusu olmasın. Birde MFY'den kokuları koklamadan aldığım için pişmanım, söyleyeceğiniz kokuları deneyebileceğim bir kaç yer varsa aklınızda onlarıda paylaşırsanız mutlu olurum teşekkürler.
Selamlar, ben MFY'den Elixir, Sauvage falan bilindik kokular aldım ancak kokuları aynı arapların kokusuna benziyordu resmen böyle ağır habibi kokusu aldım, annem ter kokusuna falan benzetti. Sizden bir parfüm önerisi istiyorum yazın kullanmalık bi sıkıcam 4-5 saat kalıcak en az, öneriniz ne olur? Lütfen arap kokusu olmasın. Birde MFY'den kokuları koklamadan aldığım için pişmanım, söyleyeceğiniz kokuları deneyebileceğim bir kaç yer varsa aklınızda onlarıda paylaşırsanız mutlu olurum teşekkürler.
Mfy'nin sauvage Elixir'i iyi aslında, ama asla yazlık bir parfüm değil zaten; baharatlı lavantalı epey kuvvetli. Yaz için louis vuitton ımagination ve l'ımmensite ile bvlgari tygar önerilebilir. Yalnız yazlık parfümlerde çok uzun kalıcılık beklemeyin, orijinallerinde de kalıcılık çok yüksek değil. Almadan önce denemek isterseniz muadilcilerin çoğu tester satıyor. İstanbul'daysanız mfy, değilseniz zincir parfümcülerin (mad, muscent vs.) Mağazalarında parfüm deneyebilirsiniz.
Hiç VIW denemedim, ama EG'deki başarılı diyorlar. Dengeli batch ve Coconut batch olmak üzere iki farklı çeşidi var EG'de.Hocam tutasteden Creed virgin island water aldım demlenmediğinden mi bilmiyorum ama limon kolonyası gibi aynı mfy de de aynısı var sizin deneme şansınız oldu mu?
Hocam sizin ne yaşadığınızı anlamadım şahsen. Tutaste reklamı yapan kim?Yukarda hiç alberto sego kullanmadığını belirtip liste tutaste ile aynı diyen arkadaş
Alberto Sego Parfüm kadın kod no: 1620 - Cloud açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst Nota: Lavanta, armut, Orta Nota: Vanilya orkidesi, krema, Alt Nota: Misk, sedir ağacı, kaşmir ağacı olan kadın parfümüdür. Benzeri: Ariana Grande Cloud kadın açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm kadın kod no: 1652 - Bombshell Nights açık parfüm benzeri muadili doldurma
Ürün Notaları Parlak Kuş Üzümü, Mor Yıldız Çiçeği ve Altın Orman olan kadın parfümüdür. Benzeri: Victoria's Secret Bombshell Nights kadın açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm kadın kod no: 1648 - Mon Paris açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst Notaları:Calone, Bergamot, Armut, Ahududu, Çilek, Mandalina, Portakal, Orta Notaları: Yasemin, Portakal Çiçeği, Şakayık, Tatula (Boru çiçeği), Alt Notaları: Sesir, Silhat, Ambroksan, Misk, Vanilya, Yosun olan kadın parfümüdür. Benzeri: Yves Saint Laurent Mon Paris kadın açık parfüm benzeri...www.albertosego.com Alberto Sego Parfüm Wilderness benzeri muadili doldurma
Ürün Notalarında Yosun, Ardıç, Misk , Deri, Greyfurt içeriğine sahiptir. Alberto Sego Wilderness açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm Zafirma Kadın
Üst Nota: Lavanta, armut, Orta Nota: Vanilya orkidesi, krema, Alt Nota: Misk, sedir ağacı, kaşmir ağacı olan kadın parfümüdür. Benzeri: Alberto Sego Parfüm Zafirma kadın açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm kadın kod no: 1644 - Amber Elixir açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst notalarda Mandalina, Üzüm ve Siyah Frenk Üzümü; orta notalarda Badem, Kediotu ve Şakayık; alt notalardA Amber, Sandal Ağacı ve Misk bulunan kadın parfümüdür. Benzeri: Oriflame Amber Elixir Kadın açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm kadın kod no: 1620 - Cloud açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst Nota: Lavanta, armut, Orta Nota: Vanilya orkidesi, krema, Alt Nota: Misk, sedir ağacı, kaşmir ağacı olan kadın parfümüdür. Benzeri: Ariana Grande Cloud kadın açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm unisex kod no: 1610 - wood sage & sea salt açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst Nota: Deniz tuzu, bergamot, Orta Nota: Ahududu, sedir ağacı, Alt Nota: Beyaz misk, ambroxan olan parfümdür. Benzeri: Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt unisex açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm erkek kod no: 1596 - 9 PM erkek açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst Nota: Taze narenciye, yeşil yapraklar, hafif meyve kokuları, Orta Nota: Çiçekler, baharatlar, tatlı meyveler, Alt Nota: Odunsu notalar, amber ve misk, vanilya ve derin kokular bulunan erkek parfümüdür. Benzeri: Afnan 9 Pm erkek açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm Parfüm kadın kod no:1600- q - queen açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst Nota: Bergamot, limon, şeftali, yeşil elma, Orta Nota: Portakal çiçeği, yasemin, lavanta, Alt Nota: Sedir ağacı, vetiver, vanilya olan kadın parfümüdür. Benzeri: Dolce Gabbana Q (Queen) kadın açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm erkek kod no: 1540 Narcosis açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst notalarda Ravent, Kahve, Kakule ve Mandalina; orta notalarda Mango, Zencefil ve Amber; alt notalarda Vetiver, Ambergris ve Şeftali bulunan erkek parfümdür. Benzeri: Vertus Narcosis açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm erkek kod no: 1560 Silvestre açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst notalarda Ardıç Meyveleri, Fesleğen, Limon, Lavanta ve Bergamot; orta notalarda Çam Ağacı İğneleri, Adaçayı, Karanfil, Kimyon ve Sardunya; alt notalarda sedir, meşe yosunu, misk, kehribar ve tonka fasulyesi bulunan erkek parfümüdür. Benzeri: Pino Silvestre erkek açık parfüm benzeri muadili...www.albertosego.com Alberto Sego Parfüm erkek kod no: 1236 True Force açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst notalarda Lavanta ve Mandalina; orta notalarda adaçayı, kişniş ve küçük hindistan cevizi; alt notalarda Süet, Meşe, Misk, Paçuli ve Amber bulunan erkek parfümüdür. Benzeri: True Force açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm Signature benzeri muadili doldurma
Üst notalarda Yeşil Elma ve Greyfurt; orta notalarda Zencefil ve Bambu; alt notalarda Sedir, Tik Ağacı ve Paçuli bulunan erkek parfümüdür. Benzeri: Alberto Sego Signature açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm Lacroix Noir benzeri muadili doldurma
Üst notalarda Zencefil ve Safran; orta notalarda Süsen Kökü ve Kakule; alt notalarda Sedir, Misk ve Vetiver bulunan erkek parfümüdür. Benzeri: Alberto Sego lacroix noir açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com Alberto Sego Parfüm erkek kod no: 1188 Atlantiqve açık parfüm benzeri muadili doldurma
Üst notalarda Su Notaları, Calabrian bergamotu, Sicilya Limonu ve Adaçayı; orta notalarda Deniz Notaları, Amber ve Elma; temel alt notalarda Benzoin, Amberwood, Vetiver, Paçuli ve sandal ağacı bulunan erkek parfümüdür. Benzeri: Bvlgari Atlantiqve erkek açık parfüm benzeri muadili doldurmawww.albertosego.com
bunlar ve bunlar gibi
ve daha nice kimsede kolay kolay bulunmayan Alberto Sego modelleri var. Reklam mı yapıyorsunuz anlamadım ama başlık Alberto Sego ama muhabbet başka firmaların ürünleri ki hiç Alberto sego kullanmadım diyorsunuz üstelik alakayı anlamadım
başka firmalar misal eros yaptı diye adamlar yapmayacak mı erosu
geçen konuştuğumuzda yurt dışından yeni esanslar daha ithal edeceklerini söylediler. Listeye ekleyeceklermiş. Çoğu esanslarında bizzat kendileri yurt dışından gümrükten, esans ithal ettiklerini söylüyorlar.
Kardeşim burda yazdığım her cevap siliniyor..Hocam sizin ne yaşadığınızı anlamadım şahsen. Tutaste reklamı yapan kim?