Alberto Sego Sauvage Elixir'in tıraş kolonyası gibi kokması normal midir?

çok ilginç benzer hisleri bende MFY için söyleyebilirim şuan. Özellikle bildiğim markaları almama rağmen koku oturmamış önyargı yapmak istemiyorum ama bekleyeceğim biraz.
Alberto Sego için değil de Sauvage Elixir için konuşmuştum hocam. Yoksa koku benzerliği falan iyi seviyelerde, kalıcılık mükemmel, yayılımda keza iyi seviyelerde.

Bendede eski Tutaste Savage var salatalık kokusunu andırıyor bana, böyle kokuyor olamaz gerçeği.
Elixir ile normali arasında dağlar kadar fark var. Normali daha fresh bir kokuyken Elixir aşırı maskülen ve ağır bir koku. Tutasteden 2 tane parfüm kullanmıştım birini 6-7 ay kadar dinlendirince mükemmel oldu diğerini de geldiği zaman hiç dinlendirmeden bitirdim, güzel kokulardı.

Elixir ile normali arasında dağlar kadar fark var. Normali daha fresh bir kokuyken Elixir aşırı maskülen ve ağır bir koku. Tutasteden 2 tane parfüm kullanmıştım birini 6-7 ay kadar dinlendirince mükemmel oldu diğerini de geldiği zaman hiç dinlendirmeden bitirdim, güzel kokulardı.
olabilir hocam ondan emin değilim başka deneyip memnun kaldığım markalar var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı