Alberto Sego yazlık parfüm önerisi

Daha fazla  
Merhaba, 15 yaşındayım. Alberto Sego'dan bir parfüm bakıyorum ya da varsa öneriniz başka bir yer. Aklımdaki parfümler şu an bunlar:
Uomo born in roma.
Aventus süper çalışma.
Pacific chill.
Afternoon swim.
Azzaro wanted.
Sizce yaşıma göre hangisi yakışır ve kalıcılığı falan nasıl, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Azzarro wanted birazcık daha kışa kaçıyor. Afternoon Swim ve Pacific Chill güzel seçimler. Başka markalara da açıksan Doros'tan God of Fire ve Kimyager Ahmet'ten L’Immensité bakabilirsin.

Azzarro wanted birazcık daha kışa kaçıyor. Afternoon swim ve pacific chill güzel seçimler. Başka markalara da açıksan Doros'tan god of fire ve kimyager Ahmet'ten l'ımmensité bakabilirsin.

Dorosun kalıcılığı düşük diyorlar muhtemelen Alberto Sego'dan alırım fakat hangisini alsam emin değilim.

Yaşının bir önemi yok. Beğendiğin bir parfümü almalısın. Ya da koku notalarına göre beğenebileceğin bir parfüm bakmalısın. Ben Alberto Sego'dan Dior Sauvage olandan almıştım ve koku resmen yoktu. Düşün bak limon kolonyası bile daha kalıcı ve kokuluydu. Bunu yorumlarda belirtmiştim ve yorumumu yayınlamamışlar ürünün yorumlarında.

Azzaro wanted ve valentino roma kış-son bahar parfümüdür. Onun dışında pasific chill ve aventus en iyi yaz kokularındandır. Aventus zaten yılların efsanesi. Ben olsam aventus alırım çünkü performansı daha yüksek bir kokudur. O muadil markanın aventusu da duyduğum kadarıyla eski üretim aventuslar gibi isli bir kokuya sahip.

Yaşın çok gençmiş henüz onu yeni okudum. Aventus sana biraz ağır kaçabilir. Daha olgun bir koku hele hele o muadil marka eski aventuslar gibi isli sert şekilde üretiyormuş. Sana pasific chill gider. Daha genç bir koku. Yaşın büyük olsaydı 22-23 üzeri “Megamare” muadili önerirdim. En performanslı yaz parfümüdür. Dediğim gibi pasific chill daha iyi gider.

Azzaro wanted ve valentino roma kış-son bahar parfü müdür? Onun dışında pasific chill ve aventus en iyi yaz kokularındandır. Aventus zaten yılların efsanesi. Ben olsam aventus alırım çünkü performansı daha yüksek bir kokudur. O muadil markanın aventusu da duyduğum kadarıyla eski üretim aventuslar gibi isli bir kokuya sahip.

Yaşın çok gençmiş henüz onu yeni okudum. Aventus sana biraz ağır kaçabilir. Daha olgun bir koku hele hele o muadil marka eski aventuslar gibi isli sert şekilde üretiyormuş. Sana pasific chill gider. Daha genç bir koku. Yaşın büyük olsaydı 22-23 üzeri “megamare” muadili önerirdim. En performanslı yaz parfü müdür? Dediğim gibi pasific chill daha iyi gider.

Bizzat doros god of fire kullanıyorum orijinaline çok yakın ve kalıcık yayılım olarak da gayet iyi.

Pacific chill ya da god of fire alırım muhtemelen sağ olun yardımlarınız için.

Bizzat doros god of fire kullanıyorum orijinaline çok yakın ve kalıcık yayılım olarak da gayet iyi.

Hocam bir de yayılım ve kalıcılık ne kadar cevaplar mısınız size zahmet.

Pacific chill ya da god of fire alırım muhtemelen sağ olun yardımlarınız için.

Hocam bir de yayılım ve kalıcılık ne kadar cevaplar mısınız size zahmet.

Doros gayet güzel emin olun. Gof of fire hele ki çok güzeldir. Yaşınıza uygun olarak aventus, Uomo born in roma ve azzaro önermem. Ekstra olarak paradise garden bakabilirsiniz. Parfümde yaş gayet önemli bence, 15 yaşında ki bir insan fahrenheit sıkmamalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı