Alberto Sego yazlık parfüm önerisi

• Konuyu başlatan Hairo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.072
Ben normalde narenciye notalarını sevmiyorum ama mecburen kullanıyoruz yazın. Torino21'i de denemek için öyle almıştım ve ben bayıldım.
Wulong cha ve hacivat nasıl açıkçası bilmiyorum. Torino 21 için konuşursam dümdüz bir mojito kokusu. Bildiğimiz nane limon kokuyor yani. Nanesi biraz daha baskın. Ben bu kokuyu normalde de sevdiğim için keyifle sıkıyorum. Hele ki yazın çok sıcak havalarda iyi gidiyor. Tabiri caizse serinleten bir koku.
Ha buna karşılık olarak farklı bir şeyler deneyeyim kafasında değilseniz kör alınır mı? Emin değilim. Neden nane limon kokayım diye de düşünebilirsiniz yani.
Benim için bittikçe alacağım yaz kokularından birisi. Limmensite'i falan almam ama mesela.

Ben de Kırıkkale'de yaşıyorum Ankara'nın hemen yanı. Dediğiniz gibi özellikle yazın çok sıcak oluyor ama elimdeki 10-15 falan parfümden sadece 1'i bozuldu benim. Ondan da tam emin değilim açıkçası. Pek de sorun olmaz yani.

Hacivat aventusun klonu olarak biliniyor babam seviyor dediğiniz için kalıcılık ve yayılımdan memnun olduğumu ve benzer profilde kokular olduğu için aventusa alternatif olarak söylemiştim arkadaş için, torino 21'in yayılımı nasıl yazlık bir parfüm için nasıl performansı var.

Arkadaşlar selamlar, parfümler geldi fakat genellikle sentetik ve alkol kokusu yoğun, özellikle ganymede sinek ilacı gibi kokuyor. 1 ay falan dinlendirmek mi lazim, suanlik pek sıkıp dışarı çıkılacak gibi değil kokular. Emregeldi althair şu an hepsinden daha iyi bence.

Arkadaşlar selamlar, parfümler geldi fakat genellikle sentetik ve alkol kokusu yoğun, özellikle ganymede sinek ilacı gibi kokuyor. 1 ay falan dinlendirmek mi lazim, suanlik pek sıkıp dışarı çıkılacak gibi değil kokular. Emregeldi althair şu an hepsinden daha iyi bence.
Ganymede mevzusu alkolden olmyabilir. Herkese göre değil. Paslı dedmir kokuyor bana göre de. Diğerlerini bilmiyorum ama dinlense iyi olur.
En sevmediğim mevzu da bu oluyor hep. Sego'dan almayı seviyorum hiç o alkol kokusuyla karşılaşmadım.
Bu arada Gardrops ve Dolap uygulamalarına arada bakın istediğiniz parfüm olunca. Daha ucuza dinlenmiş parfüm bulunabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı