Alberto Sego yazlık parfüm önerisi

Hacivat aventusun klonu olarak biliniyor babam seviyor dediğiniz için kalıcılık ve yayılımdan memnun olduğumu ve benzer profilde kokular olduğu için aventusa alternatif olarak söylemiştim arkadaş için, torino 21'in yayılımı nasıl yazlık bir parfüm için nasıl performansı var.

Arkadaşlar selamlar, parfümler geldi fakat genellikle sentetik ve alkol kokusu yoğun, özellikle ganymede sinek ilacı gibi kokuyor. 1 ay falan dinlendirmek mi lazim, suanlik pek sıkıp dışarı çıkılacak gibi değil kokular. Emregeldi althair şu an hepsinden daha iyi bence.

Ganymede mevzusu alkolden olmyabilir. Herkese göre değil. Paslı dedmir kokuyor bana göre de. Diğerlerini bilmiyorum ama dinlense iyi olur.
En sevmediğim mevzu da bu oluyor hep. Sego'dan almayı seviyorum hiç o alkol kokusuyla karşılaşmadım.
Bu arada Gardrops ve Dolap uygulamalarına arada bakın istediğiniz parfüm olunca. Daha ucuza dinlenmiş parfüm bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…