ozturkarda Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 Bu hata neden kaynaklanıyor? Nasıl çözebilirim?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.096 Çözümler 86 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Haziran 2024 #2 İlk defa telefondan oynuyorsan EU serverine girerken öyle diyordu diye biliyorum diğer sunucuyu seçmen gerekiyo sanırım. Artı 0 Eksi
İlk defa telefondan oynuyorsan EU serverine girerken öyle diyordu diye biliyorum diğer sunucuyu seçmen gerekiyo sanırım.
KS KS ozturkarda Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #3 Murat Can Şimşek dedi: İlk defa telefondan oynuyorsan EU serverine girerken öyle diyordu diye biliyorum diğer sunucuyu seçmen gerekiyo sanırım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: İlk defa telefondan oynuyorsan EU serverine girerken öyle diyordu diye biliyorum diğer sunucuyu seçmen gerekiyo sanırım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan kullanıyorum.