Albion Online giriş yapılamıyor

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kısaca özetleyeyim ben oyunu mobilden oynuyordum birden Steam üzerinden oynayan insanları gördüm. Bende PC'ye geçmek istedim. Ancak maalesef oyuna giremiyorum. Sürekli şu hatayı veriyor.

1681885566971.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucuları kapalı olabilir. Normalde saat 12 de bakıma alırlar ama daha 12 olmadı sonuç olarak. Gerçi ben 1 yıl önce oynadığımda öyleydi bakım saatini geriye çektilerse bilmiyorum. Steam yerine kendi launcher'ını indirip ordan oynayabilirsin ama hesap açman gerekir Steam otomatik giriyor hesap açılmadan.

Şimdi baktım eskiden tek sunucuydu şimdi West ve East ayrılmış ama sunucular aktif. Sende sorun var galiba.

Sunucuları kapalı olabilir. Normalde saat 12 de bakıma alırlar ama daha 12 olmadı sonuç olarak. Gerçi ben 1 yıl önce oynadığımda öyleydi bakım saatini geriye çektilerse bilmiyorum. Steam yerine kendi Launcher'ını indirip oradan oynayabilirsin ama hesap açman gerekir Steam otomatik giriyor hesap açılmadan.

Şimdi baktım eskiden tek sunucuydu şimdi West ve east ayrılmış ama sunucular aktif. Sende sorun var galiba.

Hocam telefondan ve PC'den oynadığım hesap ortak değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı