Hocam öncellikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bir kaç video izledim discord üzerinden yardım aldım ancak hala aklımda sorular var. Örneğin ben craft yaparken focus kullandığımda bana fazladan yemek mi veriyor? Ve focus sadece premiumdan mı geliyor? Ayrıca T6 Redspring Eel Stew craftlamayı düşündüm maplerde arıştırdım craftında kullanılan balık Redspring Eel Caerlon'da 20k sadece balık, yemeği yaptığımızda yemek 10k yapıyor bu durumda saçma olmuyor mu? Eğer craft yaparken bize fazladan yemek vermiyorsa. Ya da Fancy Fish Sous Caerlon'da 12K yapıyor yine aynı yemeğin enchant 2'sini yaparken 9 adet Fancy Fish Sous istiyor 108K yapıyor yemeği craftlayınca 65K yapıyor.Siz haklısınız, kusura bakmayın çünkü ben epey büyük bir anlam kaymasına sebep olmuşum istemeden. Bende alışkanlık oldu bu et-yumurta-süt-sebze vs gibi şeylere yemek demek Albion'da.Siz yazınca fark ettim.
Yemek alıp yükseltmekten kastım aslında yemekler için gereken alt materyalleri (et, yumurta, sebze ıvır zıvır gibi) ucuza almak ve yemekleri fish sauce ile birlikte yapmaktı.
İlk sorunuza gelirsek, yemekleri de kendiniz üretmelisiniz. Ancak yemeklerin alt materyalleri ile uğraşmayın demek istemiştim en başından beri. Hazır alın geçin ucuza buldukça. Çok zamanınızı çalabilir çünkü diğer türlüsü. Ha onu da yaparsanız, gidip adanızda tek tek ekin toplar, hayvanclık vs yaparsanız daha da fazla kazandırır tabii alt materyalleri de siz üreteceğiniz için. Ama cidden büyük zaman ve focus puanı vermeniz gerekir. Focus kullanmazsanız da yeterli ekin ve hayvancılık malzemesi elde edemeyebilirsiniz. Focus değerli bir şey olduğundan ekin biçmeye vs kullanmak cooking'de önünüzü tıkayabilir.
Tekrar kafa karışıklığı için üzgünüm.
Son düzenleme: