Albümüm nasıl?

Hayır, yaklaşık 2013'ten beri çalıyorum. Piyano ise 2009'dan beri. Mızıka'ya ise anca daha bir yıl olmadı. Blues, minor gamları gibi şeyleri çalabiliyorum ancak çok tiz şeyler çalamıyorum mağlum klasik gitarım 8li kasa
Bize bir akustik kayıt alıp paylabilir misiniz? Üzerine de şöyle güzel bir klasik gitar solosu atarak. Seviyenizi görmek açısından. 8 yıl az bir süre değil. Hatta oldukça uzun bir süre.

Bize bir akustik kayıt alıp paylabilir misiniz? Üzerine de şöyle güzel bir klasik gitar solosu atarak. Seviyenizi görmek açısından. 8 yıl az bir süre değil. Hatta oldukça uzun bir süre.
Sınavlarımın bittiği gün ilk iş atarım buraya.

Technopat denetim ve onay komitesine hoş geldiniz. Sınavı geçersek ödülümüz ne oluyordu?

Size neden yeteneğini ıspatlaması gerek?

Technopat denetim ve onay komitesine hoş geldiniz. Sınavı geçersek ödülümüz ne oluyordu?

Size neden yeteneğini ıspatlaması gerek?
Sakin olmanızı rica ediyorum. Yeteneğini kanıtlasın demedim. Sadece bulunduğu seviyeyi merak ettim arkadaşın. Sonuçta duyduğumuz gitarlar kendisine ait değil. Ona göre ekstradan yorum yapabilir tavsiye verebiliriz diye düşünmüştüm :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı