ALC 887 ile Hyperx Cloud Silver vs ses kartlı Corsair HS60

Equaties

Kilopat
Daha fazla  
Anakart ses kartım ALC 887, bunun yanına Hyperx Cloud Silver mı almalıyım, yoksa ses kartlı gelen Corsair HS 60 modelini mi tercih etmeliyim? Hangisinde performansım daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vaktinde anakartı ucuz aldığımız için işte Asrock A320M-DGS'de ALC 887 varmış sanırım bu yüzden bende HS60 tercih edicem sanırım. Başka önerisi olan var mıdır ?
Normal şartlarda Hyperx Cloud Silver derdim ama ses kartınız ile Corsair HS60 almak daha garanti olabilir.
Peki size sorum şu olacak bu linkten Cloud Silver alsam: Kingston Hyperx Cloud Hx-hscl-sr Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - n11.com
üzerine de Kingstonun bu ses kartını alsam : Kingston HyperX 7.1 AMP Surround USB Ses Kartı Fiyatı
daha iyi olur mu ?

Son düzenleme:
Cloud Silver tercih ettim ve kargonun gelmesini bekliyorum. Eğer ki ses olarak bi eksiklik hissedersem de yeni ses kartı alıcam inceleme isteyen olursa buraya ilk incelemesini yazabilirim yazabilirim.

Memnun musunuz? Ses seviyesi yeterli mi?
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kulaklığın bana verdiği o tokluk kalite hissi gayet güzel. Ses seviyesi fazla bile geliyor windowstan %60'larda kullanıyorum genelde sesi hiçbir zaman full ses kullanamıyorum. Ses olarak gayet yeterli tok ve düzgün. Almanızı öneririm.

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kulaklığın bana verdiği o tokluk kalite hissi gayet güzel. Ses seviyesi fazla bile geliyor windowstan %60'larda kullanıyorum genelde sesi hiçbir zaman full ses kullanamıyorum. Ses olarak gayet yeterli tok ve düzgün. Almanızı öneririm.

Hangi anakartı kullanıyorsunuz ? Kulaklığın konfor ve mikrofon kalitesini test edebildiniz mi ? ALC887 ile yeterli geliyorsa bu güzel bir şey. Bende de ALC892 var emin olamıyorduk pek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı