Onlar sadece Stock ROM hocam. Siz Magisk'ten aldığınızı flashlayacaksınız.Olmazsa bunları Magisk ile flashlayıp denerim, desteğiniz için teşekkürler.
Şimdi bootloader'a geçip fastboot flash boot boot.img yazacağım değil mi?
O eski. [TOOL][WINDOWS] ADB & Fastboot++ | May 2022 Bununla deneyin.Invalid sparse file format at header magic.
Error: Write_sparse_skip_chunk: Don't care size 20975600 is not a multiple of the block size 4096.
Error: Write_sparse_skip_chunk: Don't care size 16642032 is not a multiple of the block size 4096.
Sending sparse 'boot' 1/3 (4092 KB)...
Error: Write_sparse_skip_chunk: Don't care size 20975600 is not a multiple of the block size 4096.
Okay [ 0.171s]
Writing 'boot' 1/3..
Faıled (remote: Sparse image size span overflow.)
Finished. Total time: 0.185s
Fastboot 1.4.3 en son sürümü diye biliyorum, onu kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1470837
1.0.5 değil mi?O eski. [TOOL][WINDOWS] ADB & Fastboot++ | May 2022 Bununla deneyin.
Evet.1.0.5 değil mi?
Pardon hocam, tabletten tekrar alayım boot.img dosyasını. Eskisini silince içindeki gitti de 2 dakika bekleteceğim.
Sıkıntı yok hocam, beklerim.Pardon hocam, tabletten tekrar alayım boot.img dosyasını. Eskisini silince içindeki gitti de 2 dakika bekleteceğim.
İnternetten buldum fakat şu an elimde değil dosya kaybettim. Sadece Magisk ile flashladığım boot.img var. Cihaza uygun farklı bir boot.img dosyası var ise atabilir misiniz? Onu Magisk ile flashlayıp atmayı denerim.
drive.google.com
Onlar sadece Stock ROM hocam. Siz Magisk'ten aldığınızı flashlayacaksınız.Olmazsa bunları Magisk ile flashlayıp denerim, desteğiniz için teşekkürler.
Şimdi bootloader'a geçip fastboot flash boot boot.img yazacağım değil mi?
Onlar sadece stock ROM hocam. Siz Magisk'ten aldığınızı flashlayacaksınız.
Güncel ADB kullanın. Başka bir detay yok.Arkadaşın attığı stock ROM içindeki boot.img dosyası 6MB, Magisk ile flashladıktan sonra onu atmayı deneyeceğim. Bundan önce yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.