SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar eskilerin arasında Alcatel 1 5033F buldum. Buna root atmak istiyorum fakat internette hiçbir şey bulamadım. Buna root atılır mı, atılırsa overclock vs. yapabilir miyim?
Arkadaşlar eskilerin arasında Alcatel 1 5033F buldum. Buna root atmak istiyorum fakat internette hiçbir şey bulamadım. Buna root atılır mı, atılırsa overclock vs. yapabilir miyim?
6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Custom ROM atabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 6yh4e dedi: Custom ROM atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Artı 0 Eksi
6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 SEN_BEN_O dedi: Nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Anlatırım. SEN_BEN_O dedi: Nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi anlatayım. Artı 0 Eksi
SEN_BEN_O dedi: Nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Anlatırım. SEN_BEN_O dedi: Nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şimdi anlatayım.
KS KS SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 6yh4e dedi: Anlatırım. Şimdi anlatayım. Genişletmek için tıkla... Bu telefona oluyorsa buraya yaz ben boş vaktimde yapacağım teşekkürler. Artı 0 Eksi
6yh4e dedi: Anlatırım. Şimdi anlatayım. Genişletmek için tıkla... Bu telefona oluyorsa buraya yaz ben boş vaktimde yapacağım teşekkürler.
6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #6 SEN_BEN_O dedi: Bu telefona oluyorsa buraya yaz ben boş vaktimde yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kk ben fazla anlamıyorum GSI ROM kur. Artı 0 Eksi
SEN_BEN_O dedi: Bu telefona oluyorsa buraya yaz ben boş vaktimde yapacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kk ben fazla anlamıyorum GSI ROM kur.