mustafausul311
Centipat
Merhaba, S19 Max 64 GB telefonumdan rocovery moduna girdim ve telefonuma root atmak istiyorum ama root dosyası bulamadım, bana yardımcı olabilir misiniz?
O cihaza root atıp ne yapacak sınız ki?Merhaba, S19 Max 64 GB telefonumdan rocovery moduna girdim ve telefonuma root atmak istiyorum ama root dosyası bulamadım, bana yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, S19 Max 64 GB telefonumdan rocovery moduna girdim ve telefonuma root atmak istiyorum ama root dosyası bulamadım, bana yardımcı olabilir misiniz?
O cihaza root atıp ne yapacak sınız ki?
Zarchiver kullan.Cihaza APK oyun yüklerken data ve OBB'ye oyunun dosyalarını atamıyorum root erişimi istiyor sanırım bir de erişim izni vermiyor data ve OBB'ye dosya atamıyorum.
ZArchiver kullan.
Root atmakla hiç uğraşma, telefon yeniyse garantisi gider.
![]()
O zaman eski sürüm dene.Telefon yeni ZArchiver kullanırken hata verdi data OBB'ye dosya atamadım.
O zaman eski sürüm dene.
Ha illa telefonu rootlamak istiyorum diyorsan internette telefonunla ilgili hiçbir şeye rastlamadım.
Bence de. OBB için telefonunu rootlamak pek iyi değil zaten.Root atmaktan vazgeçtim zaten.
Bence de. OBB için telefonunu rootlamak pek iyi değil zaten.
Burada eski sürümleri bulabilirsin.ZArchiver için eski sürümler (Android) | Uptodown
Android için ZArchivereski sürümlerini indirin. Uptodown'da ZArchiver için hiçbir eski sürümü virüs içermez ve tamamen ücretsizdir.zarchiver.tr.uptodown.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.