Kendimi bulduğum, bir aşkı vurduğum
Bir yolun sonunda ateşe durduğum yere
Düştüm, yine düştüm
Elimde anahtar, önümde kapılar
Kilitli kaldığım bir karanlığın içine
Düştüm, yine düştüm
Aldatma değil ancak kötü bir şey başıma geldi 1-2 kere, çok şey yaşadı, kafası dağınık üstüne gitmeyeyim biraz daha sabır, sabır ve sabır derken şu an iyi bir ilişkim oldu. Seninkinin yaptığı hiç affedilesi bir şey değil. Lütfen unutmaya çalış, dostum dediğin insanlara anlat ve onlara sarıl. Benimde 1.5 yıllık ilişkimde çok sorunlar yaşadım ancak kendi bunun farkında sadece durduramıyordu, şu an artık eski sevgilisini unuttu şükür. Buluştuğumuzda artık birlikte fotoğraflar çeker ve eğleniriz, bazen birbirimize daha da bağlanmamızı sağlayan küçük yaramazlıklar yaparız. Sorunlardan çok vardı, çok sabırlı bir insanım. Onun toksik olmasına, eski sevgilisini unutmamasına ve onun için ben varken ağlamasına sabırla dayandım. 1 ay önceki kavgamızda çok ayrılmak istedim, yapamıyordum. Sözler verdi, yapma lütfen dedi. 1-2 saat boyunca yalvarmıştı, artık içimde sevgi yoktu ona. Kendimle konuşunca bir daha güvendim ve yeniden sevgim yeşerdi. 16 yaşındayım, çok sabırla bekledim ancak iyi ki sabırlı olmuşum diyorum. Aldatsaydı sakin kalır ayrılır hiç bir şey demezdim, sakinliğime o da çok şaşıyor.

Nedense anlatmak istedim, böyle kırıcı ve üzücü şeylere sabırlı olmak bazen iyidir. Ama aldatmak, asla! Eski sevgilisini unutmak için benle sevgili olmuştu aslında, ama ben ona yeniden hayat verdim. Eski sevgilisi onu birden fazla aldatmış ve çok kötü davranıp kullanmıştı. Acaba sadece bizler mi insanız? Neden "insanlar" insan gibi davranıp yaşayamıyor? Onu kullanma hissi bir kere bile içimden geçmedi, eğer geçseydi kendimden iğrenirdim eminim, ama beni kırıyordu istemeyerek. Seni hak etmiyorum diye ağlıyordu, dayandım. Çok garip bir şekilde dayanabiliyorum, şu an mutluyuz. Umarım bu mutluluğumuz bozulmaz.
İyiliğim bazen suistimal ediliyor insanlar tarafından, ne yaparsın işte.

Seni sevecek birisini bulacaksın inanıyorum, eğer daha detaylı ve konuşmak istediğin güvenebileceğin birini arıyorsan ulaşabilirsin bana.