[Aldatmaca] Vatan'dan 13.000 TL'ye GT 730 sistem almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MSI veya ne olduğunun önemi var mı. 20bin liraya GT 1030 hazır sistem işte. 20bine GT 1030 var da, 13bine GT 730 mu saçma olsun.
Dev markaların ''Mini Masaüstü Bilgisayar'' olarak üreterek üretim maliyetinden dolayı yüksek fiyata sattıkları kasa tipli cihazları bilmeden konuşuyorsun. Konu sahibinin aldığı ürünün de bununla bir alakası yok, iddiasına göre toplama.

İade etmek istiyorum sabah ailemle konuşacağım. Peki nasıl edebilirim? 15 günü geçti çünkü.
Hocam peki neden 15 gün sonra bunu yazıyorsun? Aldığın ilk gün neden danışmadın? Olmayacağı varsa bile tüketici kurumu vs her yolu deneyin. Böyle bir kazığın altında kalınmaz.

Toplama değil, işletim sistemiyle gelen hazır kasa olduğu söyleniyor. Yani şu bölümdekiler oluyor.

Fatura gmaile veyahut numaraya da geliyor. İlla gidip de ofistekini atmak zorunda değilsin. Babandaysa eğer rica et at fotoğrafını.

Anladım yardımlarınız için teşekkürler yarın araştırmaya devam edeceğim.
Fatura Gmail'e veyahut numaraya da geliyor. İlla gidip de ofistekini atmak zorunda değilsin. Babandaysa eğer rica et at fotoğrafını.

Yarın sabah isteyeceğim şimdi yattığı için isteyemiyorum.
Peki mahkemeye başvurursam olumlu dönüş alabilme ihtimalim nedir yardımcı olur musunuz?
Tüketici hakları mahkleme'sine başvurun.

Anladım yardımlarınız için teşekkürler yarın araştırmaya devam edeceğim.
Bunun altında kalma her yolu dene. Sizi fena işletmiş bunlar. Faturaya bakmadıysanız size fazladan para da geçirmiş olabilirler. Bu sistemin gideceği en ultra mega kazık fiyat 4000 lira. O da en maksimum. Size 10000 lira fazla fiyat çıkarmışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…