[Aldatmaca] Vatan'dan 13.000 TL'ye GT 730 sistem almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçenlerde yeni bir konu açmıştım. Fakat bileşenleri yanlış söylediğimin farkına vardım. Sonunda vakit bulabildim ve detaylı bir şekilde inceledim. Sistemi Vatan'dan 13 bin TL civarına aldık.
Sistem özellikleri şu:
  • Ekran kartı; MSI GT 730 4 GB.
  • Anakart; H410M.
  • İşlemci; Intel i5 10400.
  • RAM; 16 GB'dı sanırsam.
  • SSD; 500GB.
Bu şekildeydi ve içerisinde işletim sistemiyle birlikte geldi. Sizce nasıldır?
İroni olduğunu düşünüyorum. İnşallah ironidir.

Hemen sistemi iade edin, biz size kat ve kat iyisini toplarız.

Geçenlerde yeni bir konu açmıştım. Fakat bileşenleri yanlış söylediğimin farkına vardım. Sonunda vakit bulabildim ve detaylı bir şekilde inceledim. Sistemi Vatan'dan 13 bin TL civarına aldık.
Sistem özellikleri şu:
  • Ekran kartı; MSI GT 730 4 GB.
  • Anakart; H410M.
  • İşlemci; Intel i5 10400.
  • RAM; 16 GB'dı sanırsam.
  • SSD; 500GB.
Bu şekildeydi ve içerisinde işletim sistemiyle birlikte geldi. Sizce nasıldır?
Merhabalar dostum, zamanında açtığın konuda sana sistemi iade edip önerdiğimiz sistemlerden birini almanı söylemiştik ki keşke yapsaymışsın. Ürünü derhal iade et ve şu an İtopya'da mevcut olan fırsat ürünlerinden bir tanesini al. Alacağın hazır sistemlerden herhangi biri bu sistemden daha iyi olacaktır emin ol.

Öneri sistem

Merhabalar dostum, zamanında açtığın konuda sana sistemi iade edip önerdiğimiz sistemlerden birini almanı söylemiştik ki keşke yapsaymışsın. Ürünü derhal iade et ve şu an İtopya'da mevcut olan fırsat ürünlerinden bir tanesini al. Alacağın hazır sistemlerden herhangi biri bu sistemden daha iyi olacaktır emin ol.

Öneri sistem
RX6600 sistemler varken bu alınmaz hocam.

Trol olmama ihtimali oldukça yüksek, bu arkadaşı da koparmışlardı 5. sayfada faturasını da attı. Sonra biz arkadaşı uyandırdık Vatan'a şikayete gitti tüm parasını iade etmişler baştan sona okuyabilirsiniz.

Konu sahibinin başına aynı durum gelmiş olması yüksek ihtimal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı