[Aldatmaca] Vatan'dan 13.000 TL'ye GT 730 sistem almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben inandım. Kanıt isteyenler de şuna bakabilir.

Hocam normalde inanırım tamam fakat şu an kendisiyle çelişiyor gibi duruyor arkadaş, GTX 1650 ile GT730 nasıl karışabiliyor?

Bence fiyat doğrudur. Araştırdım 20bin liraya GT 1030 sistem var.

İnandığın için gerçekten sevindim teşekkürler

Geçenlerde yeni bir konu açmıştım. Fakat bileşenleri yanlış söylediğimin farkına vardım. Sonunda vakit bulabildim ve detaylı bir şekilde inceledim sistemi vatandan 13K civarına aldık. Sistem özellikleri şu.
  • Ekran kartı; MSI GT 730 4 GB.
  • Anakart; H410M.
  • İşlemci; Intel i5 10400.
  • RAM; 16 GB'dı sanırsam.
  • SSD; 500GB.
Bu şekildeydi ve içerisinde işletim sistemiyle birlikte geldi sizce nasıldır?
Fatura paylaşır mısın?

Bahsi geçen cihaz MSI tarafından özel olarak üretilen ''hafif'' ürün kategorilerinden. Konunun bununla bir alakası yok. Konu sahibi gerçekten 13.000 TL'ye GT 730 sistem satın aldı ise elle tutulur bir kanıt gösterir.

13.000₺'ye GT 730 alan değil, satan kişinin vicdanını merak ediyorum açıkçası.

Var mı cidden böyle bir sistem bulan varsa link atsın 13.000 TL'ye diğer bileşenler güzel olsa içim yanmayacak, inanmak zor böyle bir sistemin satıldığına bile.

Ofise alındıgı ıcın geldıgı gıbı kullanıldı ama sorun cıkarır mı ıade suresınde.

Ne ofismiş arkadaş. Yaş Max 13 yuksek ihtimal Roblox'daki ofisten bahsediyor arkadaş.

Hocam sistem olabilir tabii ki ama yazdiklarina bir bakarsan rahat anlarsin. Kullandigi “dile”

Ciddi misin? Daha önce neden konu açmadın birader? Yine de bir şansını dene çünkü zararın çok büyük.

Ne ofismiş arkadaş. Yaş Max 13 yuksek ihtimal Roblox'daki ofisten bahsediyor arkadaş.

Hocam sistem olabilir tabii ki ama yazdiklarina bir bakarsan rahat anlarsin. Kullandigi “dile”

Kendi ofisim değil iyi misiniz?

Cümlelerimin hiçbirinde ofisim olduğundan bahsetmedim nereden uydurdunuz anlamış değilim açıkçası tek uydurduğunuz şeyde o değil gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı