Aldığım işlemcinin pini yamuk çıktı

Kutusundan direkt olarak o şekilde çıktı, yani kaza ile düşürmediseniz direkt olarak Sinerji'nin müşteri hizmetlerine sorun o sizi doğru şekilde yönlendirir.

Değiştirirler kuşkusuz. Ancak yol gittiğinize veya kargo ettiğinize deymez. Sakince cımbızla düzeltin, dikkatlice montajlayın ve kullanın derim ben.
Cımbızla düzeltirsin.
Resimde çok belli olmasa da fazla yamuk değil gibi gözüyor. Kendim düzeltmek istemiyorum. Ama deneyimli bir bilgisayarcıda göstericem . Sizce pimin kırılma ihtimali var mı ?Düzeltilmeye çalışırken.

Resimde çok belli olmasa da fazla yamuk değil gibi gözüyor. Kendim düzeltmek istemiyorum. Ama deneyimli bir bilgisayarcıda göstericem . Sizce pimin kırılma ihtimali var mı ?Düzeltilmeye çalışırken.
Zor kırılır tecrübeyle sabit.

Direk o şekilde çıktı zaten işlemcinin üstü ve fan daki termal macun fazla tozlu üzerlerine toz yapışmış.
Düzeltmek için benim açımdan en iyi yöntem falçata benzeri düz bir plakayı pinlerin arasına boydan boya sokup yamuk olan pini diğerlerinin seviyesine kadar getirmek. Kırma ihtimalinizi azaltır.

images (4).jpeg

Bu deformasyon çok değil kırılmadan düzeleceğine inanıyorum. Bariz hatalar yapmadığınız surette, montajlarken üzerine çok basmadığınız surette zaten bozulmayacaktır da... Değişim beklemesine deyecek bir mesele olarak görmüyorum.

Garantisi olan hatta iade hakkın olan bir parçayı düzelt diyorlar. Pin kırılsa tahminimce garanti düşer iade zaten imkansız. Hemen iade et koşulsuz hakkın bu senin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı