Aldığım puanlar istediğim lise için yeterli midir?

Daha LGS'ye ne kadar var bilmiyorum ama 3 aydan fazla var galiba. Zamanla yükselecek puanların. Sen hangi dersin hangi konusunda neden yanlış yaptığına bak. O an dikkatin mi dağıldı, ya da konuyu bilmiyor musun? Deneme sınavlarından sonra cevaplar açıklanınca yanlış yaptığın soruları yeniden çözmeyi deneyebilirsin.

Hocam iyi lisenin de aşırı farkı olmuyor. Lisede kendin çalışırsan okuldan bağımsız istediğin bölümü kazanırsın. Ben Fen Lisesindeyim. Son sınıfım. Lisedeki hocalar bana hiçbir şey katmadı.
Sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum. Sanırsam okuduğunuz okuldan farklı bir okula gitmediniz bu yüzden farkı bilmiyorsunuz. Bizim yakınlarda bir lise var, puanı çok düşük. Hocalar artık o okulu boşlamış "Bunlardan bir şey olmaz" düşüncesindeler, çok ilgili değiller. Okuduğunuz okul nedir?

Sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum. Sanırsam okuduğunuz okuldan farklı bir okula gitmediniz bu yüzden farkı bilmiyorsunuz. Bizim yakınlarda bir lise var, puanı çok düşük. Hocalar artık o okulu boşlamış "Bunlardan bir şey olmaz" düşüncesindeler, çok ilgili değiller. Okuduğunuz okul nedir?
Tabi ki de en düşük puanlı okullar ile arasında fark var. Zaten sınav sistemi de yetenek vs ölçmüyor sadece ders. Ankara'da devlete ait bir fen lisesinde okuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı