Kür ne oluyor bir kaç kere daha görmüştümde.Maalesef mükemmel genetiklerin yoksa kürsüz yapılacak bir vücut değil ki büyük ihtimal o da kür yaptı daha önce. Minimum 6-7 senelik bir emek istiyor.
Kür ne oluyor birkaç kere daha görmüştümde.
Anladım teşekkür ederim.Vucuda kendi urettigin fazla hormon aliyi mi sonrasi daha cok agirlik kaldirabilme guc kazanimi ama kendin degilsin ilaclar etkisini yitirince eziklesiyorsun kendini guclu saniyorken olmadigin anlasiliyor sonrada hipofizin kapanması libidonun olmayisi kadina karsi ilginin azalisi sertlesme problemleri cok iyi bir saglik ekibin varsa pct denen terapiyle kurtuluyorsun ama eski sen hiçbir zaman olamiyorsun erektede. yasayan arkadaslarim var.
Anladım teşekkür ederim.
Benim gibi kendi halinde olan biri için gereksiz bir şey o zaman.
Kür kullanmicam, Suplementler peki ?Podyuma çıkacağım kadinlara karsi ilgim azalsin dersen yapabilirsin o ilaci surekli kullanamiyorsun karaciger yetmiyor birakinca hipofiz kapandigindan acilmasini bekleme acildıktan sonra düzelecek mi 6 ay mi 1 sene mi kadina karsi ilgisiz oluyorsun oda iyi ihtimallerde kararini sen vereceksin ama bunlari dikkate al sonra pskolojin bozulmasin kalkmiyor diye![]()
kreatin etkisi en çok kanıtlanan ve üzerinde en çok araştırma yapılan supplementtir. kaliteli bi marka aldığınız sürece etki etmemesi imkansız.Kür kullanmicam, Suplementler peki ?
Kreatin, Aol hakkında düşünceniz ?
Kür kullanmayacağım, suplementler peki?
Kreatin, AÖL hakkında düşünceniz?
Protein sentezleme ile kas buyur bcaa protein tozu kreatin falan buyume kaydedersin su da tutacagindan.
Kreatin olarakkreatin etkisi en çok kanıtlanan ve üzerinde en çok araştırma yapılan supplementtir. kaliteli bi marka aldığınız sürece etki etmemesi imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.