Alex Eubank gibi Estetik Vücut nasıl yapılır?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Alex eubank isimli sporcunun vücudu hakkında ne düşüyorsunuz?
Nasıl bir program izler isem böyle bir vücut elde edebilirim?
Boyum: 171.
Kilom: 63.5 kg.

1662275816979.png

Kür ne oluyor birkaç kere daha görmüştümde.

Vucuda kendi urettigin fazla hormon aliyi mi sonrasi daha cok agirlik kaldirabilme guc kazanimi ama kendin degilsin ilaclar etkisini yitirince eziklesiyorsun kendini guclu saniyorken olmadigin anlasiliyor sonrada hipofizin kapanması libidonun olmayisi kadina karsi ilginin azalisi sertlesme problemleri cok iyi bir saglik ekibin varsa pct denen terapiyle kurtuluyorsun ama eski sen hiçbir zaman olamiyorsun erektede. yasayan arkadaslarim var.

Vucuda kendi urettigin fazla hormon aliyi mi sonrasi daha cok agirlik kaldirabilme guc kazanimi ama kendin degilsin ilaclar etkisini yitirince eziklesiyorsun kendini guclu saniyorken olmadigin anlasiliyor sonrada hipofizin kapanması libidonun olmayisi kadina karsi ilginin azalisi sertlesme problemleri cok iyi bir saglik ekibin varsa pct denen terapiyle kurtuluyorsun ama eski sen hiçbir zaman olamiyorsun erektede. yasayan arkadaslarim var.
Anladım teşekkür ederim.
Benim gibi kendi halinde olan biri için gereksiz bir şey o zaman.

Anladım teşekkür ederim.
Benim gibi kendi halinde olan biri için gereksiz bir şey o zaman.

Podyuma çıkacağım kadinlara karsi ilgim azalsin dersen yapabilirsin o ilaci surekli kullanamiyorsun karaciger yetmiyor birakinca hipofiz kapandigindan acilmasini bekleme acildıktan sonra düzelecek mi 6 ay mi 1 sene mi kadina karsi ilgisiz oluyorsun oda iyi ihtimallerde kararini sen vereceksin ama bunlari dikkate al sonra pskolojin bozulmasin kalkmiyor diye🙂

Podyuma çıkacağım kadinlara karsi ilgim azalsin dersen yapabilirsin o ilaci surekli kullanamiyorsun karaciger yetmiyor birakinca hipofiz kapandigindan acilmasini bekleme acildıktan sonra düzelecek mi 6 ay mi 1 sene mi kadina karsi ilgisiz oluyorsun oda iyi ihtimallerde kararini sen vereceksin ama bunlari dikkate al sonra pskolojin bozulmasin kalkmiyor diye🙂
Kür kullanmicam, Suplementler peki ?
Kreatin, Aol hakkında düşünceniz ?

Kür kullanmayacağım, suplementler peki?
Kreatin, AÖL hakkında düşünceniz?

Protein sentezleme ile kas buyur bcaa protein tozu kreatin falan buyume kaydedersin su da tutacagindan.

Protein sentezleme ile kas buyur bcaa protein tozu kreatin falan buyume kaydedersin su da tutacagindan.

Kendi kilondan 2 kat protein alirsan buyume kas gelisimi saglanir daha fazlası da alinabilir yalnız su cok tuketmen lazim fazla protein bu sefer de gene karaciger ve bobreklere zarar verebiliyor kan tahlili yapip arada kontrol saglayabilirsin.

Son düzenleme:
kreatin etkisi en çok kanıtlanan ve üzerinde en çok araştırma yapılan supplementtir. kaliteli bi marka aldığınız sürece etki etmemesi imkansız.
Kreatin olarak
1662284049065.png

Aol olarak (Boy uzamasına destek olması için. 183'e yakın olmak istiyorumda :D yaş 18 boyum 171 şuan.)
1662284526832.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı